Ipad azt írja jó a frissités?
Figyelt kérdés
Azt írja ki az IPadem, hogy "IOS 5.1.1 Az ön szoftvere napra kész" de ha le szeretnék tölteni egy játékot akkor kiírja, hogy töltsem le az IOS 6.0 vagy egy újabb verziót. Ezt hol tehetem meg?2015. júl. 26. 14:10
1/4 A kérdező kommentje:
Segítsetek mar lecives....
2015. júl. 26. 15:40
2/4 anonim válasza:
Gondolom 1. generációs iPad. Azt nem tudod frissíteni.
Lehetőségeid:
-veszel egy újabb iPadet
-csak olyan alkalmazásokat használsz amiknek elég ez az iOS
-Jailbreakeled, telepíted az AppCake-t, és letöltöd a kívánt alkalmazás egy régebbi verzióját, ami még támogatja az iOS 5-öt (ha van neki ilyen verziója)
3/4 A kérdező kommentje:
Elöször amikor megkaptam tudtam ra letolteni dolgokat. Aztan csinaltam egy gyari visszaallitast es azota semmit sem tudok vele csinalni.
2015. júl. 27. 17:00
4/4 anonim válasza:
Gondolom azóta már kijöttek frissebb verziók az alkalmazásokból, amiknek már jobb iOS kell. A visszaállítással törölted a letöltött régi verziót, most meg nem tudod letölteni az új verziót a követelményei miatt. Az appcake-es megoldás még működhet. De amúgy nem tudom milyen csodát vársz egy ilyen öreg tabtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!