11/20 anonim válasza:
:)
Pont azért ajánlok mást,nekem sajnos nem jött be,az első pár hónapba "szerelem" volt.
Most meg már csak a gondom van vele.
12/20 kérdező.. válasza:
Na mik azok a gondok?Csak érdekel,mert nekem is nexus 5 van már több mint fél éve és hibát nem találtam még.
13/20 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne :D
2015. júl. 24. 16:23
14/20 anonim válasza:
Már egy másik kérdésnél is írtam (Nexus 5-ről kért véleményt,amiért aztán le is lettem ugatva) hogy sűrűn lefagy és bizonyos programok nem indulnak.
"Az alkalmazás sajnos leállt..."
15/20 anonim válasza:
Amúgy ilyen kérdés már van ezen az oldalon,ha jól emlékszem több is. Érdemes lenne azokat a válaszokat is elolvasni.
16/20 kérdező.. válasza:
Hát ez hülyeség mert nálam még sosem volt ilyen és senki másnak a fórumon.Szerintem nálad van a hiba.Minden más leáll ?Mert ha igen akkor az alaplap a ludas.Vagy csak szar a google photos.
17/20 anonim válasza:
akkor ezek szerint ti még nem használtatok g2-őt ha azt mondjátok hogy FÉNYÉVEKKEL jobb. hát azt mégis hogy mikor ugyan az van mind a két telefonban? és ha már annyi írogatjátok ezt a szoftvertámogatást...felraktok a g2-re egy CM romot és probléma megoldva. meg mi van akkor ha 5.1-nél megáll? az átlagfelhasználók majd azt fogják nézni hogy most mi van rajta jézusom? 5.1 vagy 5.2? tök mindegy. ha nem vagy fejlesztő szinte lényegtelen.
18/20 kérdező.. válasza:
Csak nem mindegy,hogy stock android vagy nem.
19/20 anonim válasza:
"hát ez hülyeség mert nálam még nem volt ilyen"
Ehhez a kijelentéshez csak gratulálni tudok ;)
20/20 kérdező.. válasza:
Neked is gratulálni tudok,hogy a mondtat felét emelted ki,a másik felét nem ami lényeg...
Nexus 5 forumán rengeteg nexus tulajnál senkinél nem volt ilyen alkalmazás leállás,kivéve 1 valakit,de annak is az alaplap volt a hiba,gariba cserélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!