IPhone 4s csere érdemes Sony M4 Aqua-ra?
Attól függ hány gigás az iPhone!
De szerintem semmiképp se!
16Gb
Ahogy néztem egyedül az iOS az ami visszatartana mert technikailag fejlettebb.
Ízlések és pofonok.
Én is alapból androidos vagyok, de iszonyatosan stabil és jó telefon még mindig a 4S. Nem értem hogy miért kellene azért lecserélni nemsokára, vagy azonnal elcserélni mert már régebbi. A mai napig nagyon stabil. Ha csak sima 4 lenne azt mondanám hogy cseréld, de mivel 4S szerintem ne. És ahogy egy előttem válaszoló is írta, itt nem a HARDVER számít!!
Szerintem tartsd meg!
Egy iPhone ha nem is egy életre de nagyon sok ideig tart egy SONY-ról ez már kevésbé elmondható. Jól járnál vele, de max 1 évig utána meg megszívnád. De ahogy akarod, ez csak az én nézőpontom.
"Max 1 évig"
Már miért ne bírna ki 2 évet gond nélkül(max 1 évente(rosszabb esetben 1/2 évente) le kell restelni, ha a felhasználó nem vigyáz rá)? Kifejezetten jó az a hardver ami az M4 Aqua-ban van(és mint tudjuk az Androidnál nagyon sokat számít a hardver, mivel azt nem igazán lehet olyan szinten rászabni a telefonokra(kivétel Nexus-ok) mint az IOS-t az iPhone-ra).
A 4S sokáig jó volt de mostanra már kezdi elérni a fizikai határait és ezt optimalizációval nem lehet korrigálni úgy hogy ne kelljen jelentősen butítani az OS-t.
Egyébként is, ha jól értem akkor ez csere lenne tehát nem kell +ráfizetni a kérdezőnek, holott az M4 Aqua sokkal modernebb telefon, 4S meg már tényleg túl nagyon elavult. Ez viszont így nagyon megéri.
Előttem válaszoló!
Szeretem az olyan embereket akik semmi értelmeset nem mondanak csak kielemzik mint egy hatalmas szakértő, az előttük válaszolónak a szavait.
Ha már itt járunk meséld már el nekem hogy mit jelent az hogy "restelni".
(Nyilván tudom mire gondoltál, le ne írd nekem... -.-")
Úgy kezdtem a válaszomat hogy "Ízlések és pofonok." Kinek mi. Ez csak az én véleményem!
De Te nagy bőszen mindenbe belekötsz.
Szánalmas!
Egyébként nem azt írtam hogy 1 év után elromlik hanem azt, idézem, "Jól járnál vele, de max 1 évig utána meg megszívnád."
Egy szóval sem említettem elromlást ha jól látom!!
Ezzel azt akartam mondani egyébként hogy kb 1 év múlva, sokkal jobb telefonok lesznek értelem szerűen már ilyen árban, viszont a SONY nem tartja annyira az árát mint egy iPhone 4S, és ha elakarná akkor cserélni még 1 év múlva is többet kapna egy 4S-ért mint egy SONY-ért, amit ő használt 1 évet, meg még előtte egy másik tulaj is x időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!