Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe esett telefon? Megúsztam?

Vízbe esett telefon? Megúsztam?

Figyelt kérdés

Tegnap beleejtettem a vízbe, elmerült az egész.. A kezdeti 2 másodperc *azta r*hadt' után azonnal kivettem, és gyorsan szétszereltem.. Kitettem száradni.. Délután bekapcsoltam, nem ment, beettem rizsbe..

Ma délelőtt újra összeszereltem, és látszólag semmi baja neki...

Aztán gyorsan szétkaptam megint, és visszatettem még kicsit száradni a biztonság kedvéért :DD

Akkor ennyi volt? 1 nap alatt tényleg teljesen rendbe jött?

2015. júl. 21. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki.De töltésnél figyeld a telefont.
2015. júl. 21. 13:03
 2/6 |Orfeusz| ***** válasza:

Ez a rizsbe tevés nagyon röhejes, semmi hatása nincs :D

Ha szépen kiszáradt, akkor valószínűleg nincs baja. A képernyő lehet még foltos, az is ki szokott száradni pár nap alatt. Ilyenkor arra kell vigyázni, hogy vizesen nem szabad bekapcsolni, mert akkor tud elromlani.

2015. júl. 21. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Most nincs baja, de majd idejénél hamarabb elkezdenek oxidálódni az alkatrészek kötései, forrsztásai
2015. júl. 21. 13:37
 4/6 A kérdező kommentje:

3-as: És ezzel tudok valamit kezdeni?

Vagy ez mennyi időt takar?

2015. júl. 21. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Türelmetlen voltál. Azzal, hogy kapcsolgattad ki-be, rontottál a helyzeten.

2015. júl. 21. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:

#2 a rizsnek az az értelme, hogy erős nedvszívó hatása van (elnyeli a nedvességet), és elősegíti a száradást.

Tényleg nagyon hamar bekapcsoltad kedves kérdező. Nem kellett volna. De ezt megúsztad igen :D.

Az oxidáció ellen van egy ultrahangos eljárás, de az a mikrofont garantáltan elpusztítja :D

2015. júl. 22. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!