Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ettől tönkre mehet az iPhoneom...

Ettől tönkre mehet az iPhoneom? Segítség! 13/l

Figyelt kérdés
Egy iPhone 6 Plus-om van, es nem szeretnem, ha tonkre menne az akksija. Kb 14 oras utra megyunk, es annyit nem fog kibirni a telom ha allandoan zenet hallgatok. Ha a kocsiba bedugom az inverterbe, akkor tönkremehet? 13 éves lány vagyok és nem nagyon értek az ilyesmihez! Köszönöm a válaszokat!

2015. júl. 20. 18:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A jelenleg kapható inverterek több védelmet is tartalmaznak, úgyhogy nem valószínű hogy bármi baja lehetne a későbbiekben.
2015. júl. 20. 18:18
 2/18 kérdező.. ***** válasza:
67%
És miért kell 14 órán keresztül zenét hallgatni?Nem lesz semmi baja ha bedugod az autós töltőbe.
2015. júl. 20. 18:19
 3/18 anonim válasza:
100%
Jajj, nyugi, nem lesz semmi baja! Dugd csak be nyugodtan. Egyszeri alkalom, nem állandó, ne aggódj!
2015. júl. 20. 18:30
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
13 éves, iphone 6 plus, értem.
2015. júl. 20. 21:53
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
nekem sima iPhone 6om van, de egy egész napot simán kibír ha szól rajta a zene... a plusnak még inkább bírni kéne... mondjuk 13 évesen biztos teljesen kihasználod a telefonod és ettől sokat kell tölteni aztán már rossz az aksija
2015. júl. 21. 06:15
 6/18 A kérdező kommentje:

1.: ha 13 éves vagyok, és samsung galaxy pocket neom lenne vagy mas sz.a.r.o.m, az is ekkora problémát okozna?

2.: igen, tobbet bir a 6 plus, de nem akarom, hogy lemeruljon. Egyebkent errol tanulok suliba a szamitogep helyett :P de nem i s kell megmagyaraznombmert rohadtul nincs kozod hozza

2015. júl. 21. 07:54
 7/18 anonim ***** válasza:
74%
az 5S-em is simán viszi a 18 órát...elég gáz, ha a tiéd 14 óra zenehallgatástól lemerül...vagy esetleg félóránként tolnod kell egy szelfit is fészbukkra, nehogy azt higyjék, már nem élsz?
2015. júl. 23. 16:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok ember ha nincs facebookom? :O oh my gosh
2015. júl. 23. 16:36
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
nekem is van, mégsem lógok rajta egész nap...a kérdésedből meg csak az derül ki, hogyha esetleg talán lemerülne a telefonod, akkor elkezdenél hisztizni, mert 10 perce nem tudod, ki lájkolt neked valamit...
2015. júl. 23. 17:06
 10/18 A kérdező kommentje:
Ertsetek mar meg hogy nincs semmi ilyen ildalam! Amerikabol fogok a 6 eves hugommal magyarorszagra repulni, es bem tudok invertert sem hasznalni a gepen. Innen 3 ora az ut a repterig, a repulout kb 14 ora, es megint 2 ora mire pestrol a mamahoz erunk. Amugy is ha lenne,akkor is magasrol tennek a facebookra. -.-" es talan nem magyarul beszelek? Ha valaki esetleg igy sem fogna fel, akko meg angolul es olaszul le tudom irni. ;)
2015. júl. 23. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!