Telefon cserélése előtt állok. Már kinéztem párat, ezek jók?
Segítsetek légyszíves! Ha van tapasztalat, esetleg ismerősöknek van ilyen készülékük, azok mondjanak már részletesebb leírást, hibákat stb.
HTC One M9- ez nagyon tetszik, külsőleg ez a legszebb szerintem, a két hangszóró nagyon tetszik és tesztek alapján jó is. De azt is mondják hogy melegedik, de akik vettek ilyet azt mondják nem zavaró, olyan mint eddig. Ez engem nem annyira érdekel, mert most Z2-őm van több mint egy éve, az is melegszik komoly használat közben.
Samsung Galaxy S6- Ez is nagyon jól néz ki, ami verhetetlen számomra az a kijelzője, annyira gyönyörű, és ez fontos, mert ezt nézi az ember. Ami taszít az a rendkívül kicsi akksi. Nem elég nekem, főleg Z2 után, ami kibírja 2-3 napig, ha nem nyomkodom annyit akkor 4-ig. Jónak tűnik a kamerája is ami nem elhanyagolható.
LG G4 Leather- Ez a HTC után szerintem a legszebb telefon, nagyon jó a kijelzője ennek is, a nagysága meg nagyon csábít, 5,5 col nagyon jó méret. A hátlapja fantasztikus, nagyon jó ránézni és kézben fogni. A kamerája ugyancsak jónak tűnik. De az akksija nem, nem annyira meggyőző.
Huawei P8- Ezt nem ismerem, láttam a telekom honlapján, nem tűnik rossznak. De a Huawei nem tudom mennyire megbízható telefont gyárt, mert volt már ismerősömnek P7 telefonja, nem kapcsolt be és nem csinálták meg neki! Újat kellett vennie, most boldog Z3 tulaj de ez nem lényeg, hanem az hogy nem merem be vállalni.
Ezek jöhetnek szóba, de mondhattok mást is, megnézem élőben, olvasok róla teszteket. A lényeg hogy felső kategória legyen és 5 col alatt (mp3 lejátszó) szóba se àllok telefonnal. Érdekelne mit javavosltok, de szerintem HTC lesz. Ja és Telekomnál, mert régóta itt veszem a készüléket és beszámítják egész korrekt áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!