Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15 centis telefon mennyire...

15 centis telefon mennyire kényelmes?

Figyelt kérdés

Eddig egy 10 centi magas telefonom volt, de nagyon régi, ezért most kinéztem az olcsóbbak közül egyet, az viszont 152x77 milliméteres.

A 10 centiről 15 centire váltás elég nagynak tűnik. Lehet ilyen telefont kényelmesen zsebben hordani?

2015. júl. 19. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
152x77 mm - ha jól saccolom, akkor olyan 5.5" körül lehet a kijelzője. Bocsi, lehet, hogy lényegtelennek tűnik a kérdéshez, de könnyebb viszonyítási alap! Esélytelen! Az enyém csak kerek 5", de már az is méretes a farzsebemhez, a felső széle láthatóan kilógott, úgyhogy azóta inkább a táskámban hordom, ott senkinek nincs szem előtt, és nem is esik ki, neked is csak ezt tudom javasolni!
2015. júl. 20. 00:08
 2/2 A kérdező kommentje:
A táskában biztos elférne, de táskában még soha nem hordtam telefont. Nem is tudom, hogy pl. zajos helyen meghallanám-e a csörgését, ha még táskában is van.
2015. júl. 20. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!