15 centis telefon mennyire kényelmes?
Figyelt kérdés
Eddig egy 10 centi magas telefonom volt, de nagyon régi, ezért most kinéztem az olcsóbbak közül egyet, az viszont 152x77 milliméteres.
A 10 centiről 15 centire váltás elég nagynak tűnik. Lehet ilyen telefont kényelmesen zsebben hordani?
2015. júl. 19. 21:32
1/2 anonim válasza:
152x77 mm - ha jól saccolom, akkor olyan 5.5" körül lehet a kijelzője. Bocsi, lehet, hogy lényegtelennek tűnik a kérdéshez, de könnyebb viszonyítási alap! Esélytelen! Az enyém csak kerek 5", de már az is méretes a farzsebemhez, a felső széle láthatóan kilógott, úgyhogy azóta inkább a táskámban hordom, ott senkinek nincs szem előtt, és nem is esik ki, neked is csak ezt tudom javasolni!
2/2 A kérdező kommentje:
A táskában biztos elférne, de táskában még soha nem hordtam telefont. Nem is tudom, hogy pl. zajos helyen meghallanám-e a csörgését, ha még táskában is van.
2015. júl. 20. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!