Legolcsóbb super amoledes telefon használt és új? Melyik jobb?
GPS-re és zenehallgatásra szeretném csak használni a telefonáláson kívül tehát játékok és kamera minősége nem érdekel csak legyen super amoled mert az tetszik.
Amiket néztem: galaxy s, galaxy s plus, s advance, galaxy s2 (bár ebből a szépek túl drágák és max 20 at szánok rá) frissíthetőség nem számít mert úgyis custom rom lesz rajta. Melyikben erős a gps, melyikkel járnék jobban ha mindenképpe super amoledes kell?
Nekem volt nemrég egy galaxy s-em kölcsönbe és egyáltalán nem volt szar, tetszett. De még a gyári rendszerrel is teljesen használható volt főleg rootolva és tucat gyári fos kitörölve belőle, jóval fürgébb lesz.
Tudtok mondani más érvet azon kívül hogy régi/elavult?
Gondolom abban azért egyet értünk hogy ezeken kívül gyakorlatilag tényleg csak sokkal drágábban tudok super amoledes telefonhoz jutni.
15-20 ért én úgy látom megérheti még főleg ha egy jó állapotút fogok ki. De félre értés ne essék, nem veszem meg mindenképpen és a kérdés sem arról szól hogy én kiírom és nekem már úgyis van véleményem.
Itt arról van szó hogy nem vagyok benne biztos ezért szükségem lenne egy két ténylegesen hozzáértő tanácsára.
De pedig pont az kéne hogy magyarázkodj róla már ha egyáltalán volt ilyen készüléked.
Nekem amíg fél évig volt egy, nem volt vele különösebb gondom, nem fagyott le többször mint az akkori másik de hasonló árkategóriájú telók. Ha ez ez ne így van akkor konkrétan érdekelnének a hibák amiket te tapasztaltál míg használtad ill hogy hogyan próbáltad megoldani őket/sikerült e megoldani őket. Tehát küldözgethetsz mosolygós smiley-kat meg mondhatod hogy "egyfosszarhulladékazegészgalaxysszéria" de ezzel nem segítesz nekem a vásárlásban..már ha egyáltalán ez a valódi szándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!