Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám megoldani...

EndreTimar kérdése:

Hogyan tudnám megoldani Iphone akumlátor tumerülés problémát?

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ahh basszus te is jó hülye vagy. hát ha már két napja nem kapcsol be akkor szerinted mi mit tudnánk vele csinálni? küldjünk csillámgalaktikus erőt hátha bekapcsol vagy mi? mit vártál?
2015. júl. 23. 23:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Miért vagytok ilyen gyökerek? Kérdezett valamit, nem mérnök, én sem értettem elsőre mi a pontos probléma, de aztán leírta.

Én a tabletem fórumában olvastam ilyenről. Ha a lemerült eszközt hosszú ideig nem töltik fel, a további önkisülés miatt túl alacsony feszültségű lesz és az eszköz saját töltőrendszere már nem képes feltölteni. Ezért az akkut egy erre alkalmas töltőre kell kötni, azzal feltölteni és így újra használhatóvá válik. Szóval szerviz.

Hogy iPhone esetén van-e ilyen, nem tudom, de a probléma úgy általánosságban létező, elő szokott fordulni. De a fikázó hangnemet amúgy sem indokolja semmi.

2015. júl. 24. 06:09
 13/15 anonim ***** válasza:

Valószínű nem olvastad el szépen sorban a válaszokat es a kedvező hozzászólásait, ezért nem tudod hogy miért is vagyunk gyökerek...

Próbálnánk segíteni és ő segggggfejez le minket?

2015. júl. 24. 14:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Mert pl csak egy normális választ kaptam az utolsó előtti kommentelőtől! Nem hogy dugd b tölteni vagy társai mert gondolom ha kicsit jobban bele gondolnál akkor lentebb ki fejtettem hogy mire is gondoltam a "tulmerülés" problémával amint persze szervizbe el vittem és ott is ezt a szavat használták.. na most akkor aki csak azért ir itt hogy betudjon szologatni ha az ember jószántából valamit megkérdez mert nem tudja huzzon a büdösbe ;)
2015. júl. 27. 07:12
 15/15 anonim ***** válasza:
elvitted már a szervizbe? vagy bekapcsolt esetleg?
2015. júl. 30. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!