Egy 16gb-os micro sd kártya mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Telefonba szeretném, mert sok dolgot rá akarok tenni, de nem tudom hogy egy 4 vagy egy 8 gb-os elé lenne-e, nem tudom azokra mennyi fér.. Szerintetek?2015. júl. 18. 09:36
1/5 anonim válasza:
Ittegy 16gb-os kingston adapterrel együtt clas 10-es olvasási és írási sebeséggel.
2/5 anonim válasza:
a sandisk is jó márka oyat is nyugodtan vehetsz
3/5 anonim válasza:
Ez függ attól, hogy milyen márkát veszel, és az adatátviteli sebesség osztályától is! Persze nem luxus a legjobbat se, a class 10-est megvenni.
Így 16 GB class 10-esből a legjobb márkák legolcsóbban:
Samsung: 2790 Ft
Sony: 2590 Ft
SanDisk: 2690 Ft
Kingston: 1790 Ft
Maxell: 2460 Ft
Hama: 3990 Ft
Ezek a legjobb árak értük, amiket találtam!
4/5 anonim válasza:
Hát igen, ahogy nő a telefonok képfelbontása, úgy lesz egyre kevesebb a tárhely. Annak idején elvoltam 6 évig egy 2 gigás kártyával, most meg már a 8 is kevés.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. júl. 18. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!