Kapok uj sim kártyát ugyanazzal a telefonszámmal?
Figyelt kérdés
nem müködik a sim kártyám, ki akarom cseréltetni,de a számom megtartani.ugy is kicserélik ha nem az én nevemen van?kérnek valamilyen igazolásokat?2015. júl. 17. 22:33
1/4 anonim válasza:
Pont ebben a cipőben jártam én is! A telenoros sim-kártyám tönkrement (hozzáteszem, kb 13-14 éves volt), de nem az én nevemen volt. Bementem egy Telenor ügyfélszolgálatra, ahol kicserélték, a számom maradt a régi. Ehhez kellett egy meghatalmazás (két tanúval) attól, akinek a kártya a nevén van, hogy eljárhatok a nevében a kártya ügyintézésekor.
2/4 A kérdező kommentje:
az a baj hogy akinek a nevén van,évek ota nem tudok rola semmit merre hol van.igy akkor esélytelen a csere?
2015. júl. 18. 19:16
3/4 anonim válasza:
Elvileg igen, esélytelen, mert így simán mondhatják azt az üzletben, hogy lopott telefonból van a sim kártya, és nem tudod a pin kódját, azért kérsz újat (az új kártyának új kódja lesz). De ez nem rosszhiszeműség, csak óvatosság, a dolgozóknak is be kell tartaniuk, amit "fent" mondanak nekik.
Nem szeretnélek meghatalmazás-hamisításra buzdítani, de ha tudod a kártyatulajdonos adatait (nálam a nevén kívül kérték a születési idejét, címét, személyi igazolvány számát), akkor lelked rajta, megpróbálhatod.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a tajekoztatàst :) bàr nem azzal van a gond hogy a pint nem tudom,nem azert nem müködik.sèrült lehet a kàrtya mert régi.
2015. júl. 19. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!