Tmobil garanciánál mennyire nézik az IMEI számot?
Vettem egy használt telefont, volt rá garancia, viszont hülye voltam, és vásárláskor csak azt néztem, hogy a telefonnak ugyanaz legyen az IMEI száma, mint ami a dobozára is rá van írva, és csak itthon napokkal később vettem észre, hogy a garanciapapíron már más IMEI van.
A telefont már egyébként 2+ hónapja megvettem, semmi baja nem volt, de most elkezdett szú előlapja kicsit elválni a többi részétől, gondolom a nagy meleg miatt engedett a ragasztó.
nem lehet, hogy egyszer már volt garanciában cserélve a telefon? mondjuk akkor ennek garipapíron fel kellene legyen tűntetve, hogy ez az IMEI számú teló cserélve lett erre.
vagy esetleg el van írva a gariban? nem tudom elképzelni, hogy lehet az, hogy a telefon és a doboz egyezik, de a papírjaik nem :D
Akitől vettem vagy csak beszerzett valami ismerősétől vagy akárkitől egy garanciapapírt, hisz úgy csak könnyebb eladni egy használt telefont, hogy van rá garancia, vagy lehet több G2 volt a családba és véletlen rosszat adott, ezt kevésbé tartom elképzelhetőnek, de találtam pár hirdetést, ahol 2 telefont is hirdettek, szóval megeshet.
Kösz a válaszokat, akkor a garancia felejtős, itthon megpróbálom megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!