Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az LG telefonok vagy a Samsung...

Az LG telefonok vagy a Samsung telefonok jobbak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 09:16
1 2 3 4
 11/40 Osynho ***** válasza:

"De jo hogy emlitetted, az igazi atveres aztan az ha megveszed az androidot a legeslegfelso kategoriabol es azt dobod ki. Es adtal erte 20-30%-al tobbet mint a legjobb iPhone-ert."

Most hirtelen rákesrestem, az iPhone 6 Plus 128gb 300e felett van. Ennél nem sok 20-30%-kal drágább androidos telefon van a piacon. Az elég jó árban kapni kifejezést iphone-t azért költői túlzásnak tartom.

Ezt a 3-6 hónap múlva kuka dolgot nem értem. Van erre valami statisztikád? Hogy az iphone megbízhatóbb hardveresen, mint egy androidos telefon? Azért is kérdezem, mert ugye az apple-nek több, egyébként androidos telefont gyártó beszállítója volt/van.

2015. júl. 24. 10:17
 12/40 kérdező.. ***** válasza:
Azért nem kell isteníteni az IOS-t sem.Láttam én már durvább lefagyást IOS-nél (5c-n) mint egy alsókategóriás androidos telefonon.
2015. júl. 24. 12:37
 13/40 anonim ***** válasza:

#11 csak sajat statisztikam van, meg az ismeroseime akiket ugyanugy atvertek mint engem. En 5 ev alatt 4 android telefont csereltem, egyse mukodott rendesen. Baratoknal szinten latom hogy mergelodnek, de kevesen jonnek ra mi a gond, ok abban latjak a megoldast hogy nagyobb memorias vagy tarhelyes androidod vesznek, persze hiaba mert az is ugyanolyan rossz mint a regi csak nem 1 honap mulva idegesit fel hanem 2, de ugyis oda jutsz barmlyikkel: a kukahoz.

En kb 6 honapja vettem az iphone-t, be kell valljam par nap alatt rajottem hogy 5 even keresztul mekkora hulye voltam, eg es fold a kulonbseg. Es most sem gondolom maskent.

2015. júl. 24. 23:30
 14/40 Osynho ***** válasza:
Konkrétan melyik androidos telefonokról van szó?
2015. júl. 25. 00:01
 15/40 kérdező.. ***** válasza:

Mert nem a szar samsungot kell venni.

Vettél volna egy nexust vagy motorolát kibírja 3-4 évig is.

2015. júl. 25. 07:17
 16/40 anonim ***** válasza:
Az elso huawei volt aztan valami galaxy aztan htc, a baratomnak galaxy s2 kerult a kukaba aztan vett allview-t most ezen mergelogik de sajnos nem tud megszabadulni tole mert 1 evre le van kotve. En most is hasznalok egy samsung tab-ot allitolag utolso kiadas, errol irok, de ezzel is ugy vagyok hogy 3 havonta vissza kell allitsam gyarira, persze minden progi es beallitas elszall. Meg jo hogy csak ritkan hasznalom es alapbol csak internetezesre, de mar igy is idegesit, kapcsol ki a wifi mikor kellene, mikor meg nem kell akkor magatol bekapcsol, lemeriti az aksit... na nem is mondok tobbet mert ennyi eleg.
2015. júl. 25. 10:12
 17/40 kérdező.. ***** válasza:
Persze,hogy szar,mert szart veszel.Lehet elkéne gondolkozni azon,hogy nem egyből az androidot kéne utálni,hanem a gyártót és a touchwizet...Vettél volna normális készüléket és akkor most nem így állnál a dolgokhoz.
2015. júl. 25. 10:24
 18/40 anonim ***** válasza:
#15 a nexus es moto nem szinten android?
2015. júl. 25. 11:39
 19/40 kérdező.. ***** válasza:

De épp ezért mondom,hogy ha jó androidost veszel akkor nem lesz probléma,mert az android alapjába vévr sosem fagy le és sosem lassul be,kivéve a gyártók által teleszemetelt,átszabott android verziók mint a samsung touchwiz,a sony,lg,htc változatai stb.

És van a nexus amin az alap android fut és a motorola ami minimális módosítassal van,de még épp nincs elrontva.

Csak egyszer lenne a kezedben egy nexus mondjuk.Olyan érzés mintha IOS android keveréke lenne.

2015. júl. 25. 11:54
 20/40 anonim ***** válasza:
Na jo tegyuk fel hogy valami csoda folytan letezik android amelyik mukodik, habar erosen ketlem. De akkor is meg mindig fenyevnyire vagy az IOS letisztult kezelofeluletetol, iSight kamerajatol, iMessagetol, iClodtol, Family App Sharingtol, Reminder sharingtol, Retina displaytol, Facetimetol, es meg sorolhatnam. 5 ev andoidozas utan egyetlen hasznos ( persze gyakorlatban mukodo) funkciot sem voltam kepes talalni, viszont az iPhoneon mar masodik nap hasznaltam pl a facetimeot, a mai napig.
2015. júl. 25. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!