Az LG telefonok vagy a Samsung telefonok jobbak?
"De jo hogy emlitetted, az igazi atveres aztan az ha megveszed az androidot a legeslegfelso kategoriabol es azt dobod ki. Es adtal erte 20-30%-al tobbet mint a legjobb iPhone-ert."
Most hirtelen rákesrestem, az iPhone 6 Plus 128gb 300e felett van. Ennél nem sok 20-30%-kal drágább androidos telefon van a piacon. Az elég jó árban kapni kifejezést iphone-t azért költői túlzásnak tartom.
Ezt a 3-6 hónap múlva kuka dolgot nem értem. Van erre valami statisztikád? Hogy az iphone megbízhatóbb hardveresen, mint egy androidos telefon? Azért is kérdezem, mert ugye az apple-nek több, egyébként androidos telefont gyártó beszállítója volt/van.
#11 csak sajat statisztikam van, meg az ismeroseime akiket ugyanugy atvertek mint engem. En 5 ev alatt 4 android telefont csereltem, egyse mukodott rendesen. Baratoknal szinten latom hogy mergelodnek, de kevesen jonnek ra mi a gond, ok abban latjak a megoldast hogy nagyobb memorias vagy tarhelyes androidod vesznek, persze hiaba mert az is ugyanolyan rossz mint a regi csak nem 1 honap mulva idegesit fel hanem 2, de ugyis oda jutsz barmlyikkel: a kukahoz.
En kb 6 honapja vettem az iphone-t, be kell valljam par nap alatt rajottem hogy 5 even keresztul mekkora hulye voltam, eg es fold a kulonbseg. Es most sem gondolom maskent.
Mert nem a szar samsungot kell venni.
Vettél volna egy nexust vagy motorolát kibírja 3-4 évig is.
De épp ezért mondom,hogy ha jó androidost veszel akkor nem lesz probléma,mert az android alapjába vévr sosem fagy le és sosem lassul be,kivéve a gyártók által teleszemetelt,átszabott android verziók mint a samsung touchwiz,a sony,lg,htc változatai stb.
És van a nexus amin az alap android fut és a motorola ami minimális módosítassal van,de még épp nincs elrontva.
Csak egyszer lenne a kezedben egy nexus mondjuk.Olyan érzés mintha IOS android keveréke lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!