Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy érintőképernyős...

Ha veszek egy érintőképernyős telefont, akkor egy év mire megírok egy sms-t?

Figyelt kérdés
Ez az egy aggályom van..
2010. márc. 5. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem Nokia 5800 Xpress Musicom van és van benne egy olyan funkció, hogy "alfanumerikus bevitel". Ha erre "kattintasz", akkor olyan, mintha lennének gombok (és fölötte van egy kis ablak is, amin látod, mit írtál), csak az érintőceruzával nyomkodnád őket. Ugyanolyan gyors így, mint a hagyományos, gombos megoldással.
2010. márc. 5. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a qwerty bill-t szeretem,nekem ez a leggyorsabb
2010. márc. 5. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
iphone-m van és teljesen faxa.
2010. márc. 5. 09:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még gyorsabban is tudsz írni, mert qwerty billentyűzet előnye hogy minden betű rajta van ezét nem kell úgy mint a telon mondjuk a z léréséhez 4x is megnyomni a 9est
2010. márc. 5. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Á nem egy év kedves kérdező nekem 2 évembe került, meg is szabadultam tőle. Egy évig húzta az idegemet, átadtam a férjemnek, ő meg boldogul vele! Visszatértem a normál gombos telefonhoz.
2010. márc. 5. 09:39
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. márc. 5. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem gyorsabban lehet írni mint billentyűssel, mivel általában van alfanumerikus billentyűzet ha nem szoknád meg, és ott is lehet a t9-et használni, vagy ha ez nem megy így akkor meg qwerty elég sokban van.
2010. márc. 5. 10:56
 8/9 anonim válasza:
nem, sőt gyosabb. nekem nokia 5800 om van es nagyon jo
2010. márc. 6. 18:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem Samsung I8910 (Omnia HD)-m van és sokkal gyorsabban írok qwerty billentyűzettel, mint a hagyományos telefonokkal.
2010. márc. 6. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!