Hogy lehet beállítani Android 4.1 Chrome-ban, hogy a már betöltött fület ne töltse mindig újra, ha fél percnél tovább mást használok?
Tehát nem is leheg beállítani?
A RAM hiányt nem hisze,, nekem is 1GB van, 650-700 MB fölé nem igen megy maximális használat mellett sem. Ami nem kell, egyébként is mindig bezárom, amikor az alkalmazások között navigálok.
Igen, valóban kényelmetlenebb lett a Chrome, én Opera Classic-ot használtam, de az új verziója nagyon radikálisan változott, így az még rosszabb lett. Utána nézek ennek az UC-nek, mert nem ismerem, nem tudom, kik fejlesztik. Köszi a tippet!
1gb elég de nem mindenre, főként android esetében...
Ráadásul gépre Firefox? Az egyik leglassabb böngésző az IE után.
Azelőtt én is az Opera Classic-ot használtam, aztán talán egy kis ideig a rendes Opera böngészőt, már nem tudom pontosan, olyan régóta az UC Browser-t használom.
Nekem gépre tökéletes a Firefox, a sebességével sincs bajom. Az Internet Explorer gépen egyértelműen kiesett, a Chrome-ot próbáltam, szintén kiesett, az Opera fent van, mégsem tudta átvenni a Firefox helyét. Régebben képes voltam egyszerre 40-50 megnyitott lappal böngészni, ezt pedig nem mindegyik böngésző bírta, a Firefox-on kívül az összes megadta magát rövid időn belül.
Régen használt lap? Megnyitom, átváltok masik lapra, majd vissza, és már tölti újra. 2 másodperc alatt bezárja. Az UC-vel meg hetekig böngészhetek egyetlen lap bezárasa nélkül. Itt nem a telefon a hibás, hanem a Chrome.
Hogy ne csak a fél éves tapasztalataimat írjam le, feltelepítettem a Chrome-ot a telefonra, ugyanazt csinálja most is. Megnyitottam négy lapot, a pár másodperc alatt még az első lap mellé megnyitottam a többi lapot, az első lap bezáródott, ennek megfelelően mikor ismét aktív lett, újratöltött. Ugyenzt megcsinálta a második, harmadik és negyedik lap is. Az UC-ben kipróbáltam ugyanezt, érdekes módon egyetlen lap sem záródott be. Ezen kívül minden egyes oldalon be kell pipálni az asztali oldal kérése opciót, mert nem jegyzi meg, valamint a szöveget sem tördeli jól. Semmit sem fejlődött, egy fokkal nem lett jobb. A lapbezáráshoz hozzátartozik, hogy végig a Chorme volt az előtérben, mégis bezárta a lapokat, az összes többi böngészőből a Home gombbal kilépve, majd fél óra múlva vissza ugyanúgy nyitva vannak a lapok. Csak a Chrome zárogatja be érthetetlen módon. Használhatatlan sz@r.
#9 Hatalmas +1! Köszönöm, mindenképp kipróbálom!
6#, #8 Igen, tisztában vagyok vele, hogy nem elérhető az 1024MB, 805 elérhető, de 700-nál se akad semmi, és nem.is lő ki semmilyen alkalmazást, (én zárom be, ha nem kell valami, ezzel is folyamatosan ürítem a RAM-t) mert az én igényeimre úgy tűnik, elég ez a 700. De egyébként is, pont hogy nem régen használt.dolgokról van szó. (Amúgy CM-be be van állítva, hogy 85%-nál kezdjen el kilőnni az általad említett appokat. Ilyenre kb hetente egyszer kerül sor. De ahogy 9-es is mondja, pár mp-ről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!