11/23 Alex Fly válasza:
Végül is mint tudjuk, mindenki az Apple-t másolja. Van is mit: az iPhone6-nál megjelent egy csomó új fejlesztés: 750p felbontású kijelző, NFC fizetés, widgetek, 3. féltől származó keyboard, fotók mentése a felhőbe, cross-app kommunikáció, stb... mind hasznos újdonságok -voltak 2012-ben a Nexus4 megjelenésekor...
Be kellene fejezni ezt a "ki másol kit" vitát: tudomásul kell venni, hogy jelenleg a különféle mobilplatformok hasonló szolgáltatásokat nyújtanak, hasonlóan megvalósítva. Mondhatni mindenki másol mindenkit -és mindenki önállóan is fejleszt mindent...
12/23 anonim válasza:
11. utánzatot senki se szeret venni rosszabb minőségbe,ez a samsung
13/23 Alex Fly válasza:
12. az iPhone6 pedig egy elkésett és túlárazott Nexus utánzat. Szóval mit mondjunk azokra, akik azt veszik?
14/23 anonim válasza:
13. fogalmam sincs,én amúgy is Nexus fan vagyok :D
15/23 kérdező.. válasza:
Én is a nexusokért vagyok oda :D
16/23 anonim válasza:
15. csak az a különbség köztünk hogy neked legalább van is :D
17/23 kérdező.. válasza:
Vegyél te is:)
60k-rt már kapsz jó állapotú nexus 5-t.
18/23 anonim válasza:
de én az idei LG Nexus-ra várok és csak jövőre lesz rá pénzem,szóval addig veszek 30-ért egy lumia 535-öt,úgy se volt még wp-m ezelőtt,de ezt a telefon már használtam és egész jónak tűnt
19/23 kérdező.. válasza:
Jól teszed,hogy kivárod az ideit.
20/23 anonim válasza:
Nekem még a nexus prime is nagyon jól megy akkor milyen lehet az 5 meg a 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!