A telekom tényleg ekkora átverés?
"Akár hiszitek, akár nem, de a nő akkor is ennyit mondott."
Mivel itt mi (hacsak nincs közöttünk) valószínűleg nem fogjuk tudni megmondani hogy "a nő" miért mondott ennyit, én javasolnám a személyem megbeszélést vele.
mondjuk ha leírnád, mi van...ahelyett, hogy a saját balf_szságodért mindenkit szidsz, csak magadat nem, mert nem vagy képes elolvasni, amit aláírsz.
amit én kihámoztam a telekom oldalából(mert ugye én képes voltam ennek utánanézni helyetted), te arról beszélsz, hogy megvetted az 16 gigás iPhone 6-ot havi 8ezres csomaggal, 2 év hűséggel(ez így majd lesz összesen 191760 Ft, de értelmes ember, mint mondtam, nem számolja a telefon árába, hiszen a szolgáltatásért azért ír alá hűséget, mert szüksége van rá, fel fogja használni...)
A telefont meg 15ezer Ft-os kezdőrészletért, amire ezután még 19 hónapig fizethetsz pluszban 8790-t(ami egyben 182ezer Ft). és igen, ez így, 2 év múlva, amikor lejár a hűséged, akkor fogsz 374ezer Ft-nál.
az, hogy te ehhez képest milyen 317ezerről beszélsz, azt nem tudom...talán ha a mások szidása helyett leírtad volna, mit néztél be, már tudnánk, de szerintem csak szimplán hülye vagy ehhez is. 5-ös voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!