Milyen telefont vegyek? (Bővebben lent! )
Nagyon sok embert megkérdeztem már, de mindenki teljesen mást mond. A közeljövőben szeretnék új telót venni, de fogalmam sincs milyet.
Méregdrágára nincs keretem, szóval ilyen 50-60ezer ft körülit szeretnék, ami a saját kategóriájában jónak számít.
-nekem sokan tanácsolták az iphone 4s-t, mert jól bírja, meg hát iphone...stb. aztán valaki meg azt mondta, hogy nehogy olyat vegyek, mert egyből dobhatom is ki. Szerintetek megérné a 4s? Tapasztalatok?
-Aztán volt aki samsungot vagy huaweit tanácsolt...Egy a lényeg, hogy semmi ötletem. Tudtok pár ilyet mondani? Tapasztalatok is jöhetnek:))
Barátomnak Iphone 4S van de nekem nem tetszenek az iphonok. Kicsit nehezebb kezelni mint pl egy Sonyt vagy egy Samsungot. Nekem Samsung Galaxy S4 van és imádom. :) Nagyon sok jó dolog van rajta ami más telefonokon nincs, nagy a képernyő jól lehet rajta filmezni meg képeket mutogatni akár idősebbeknek is mert jól látják a képet. :) Van rajta edzés program ami más telefonokon nincs rajta nem lehet letölteni. Nagyon imádom eddigi legjobb telefonom. Volt elötte Sony Xperia Tipo az túl kicsi volt meg mindig földhöz vágtam de bírta csóró :D Az is fain volt könnyű volt kezelni csak nagyon kicsi volt nekem.
Szóval ha Iphont akarsz elötte próbáld ki , engem zavar hogy nincs rajta vissza gomb hanem rá kell menni hogy "kész" meg nem tudom nekem annyira nem tetszik oké hogy nincsenem rajta felesleges fájlok de nekem személy szerint kevés az a teló.
Nem ajánlok telefont, csak annyit hogy válassz egy nagyobb webáruházat (pl. mediamarkt.hu, edigital.hu), keresd meg az okostelefon menüt, állítsd be az árkategóriát amit kiadnál a telefonért, majd kezdd el böngészni őket. Olvass felhasználói véleményeket, fórumokat, teszteket (még külföldi oldalon is, fordítóval ha kell), figyeld meg hogy milyen problémákat hoznak fel és milyen gyakran fordul az elő.
Hasonlíts össze paramétereket, nézz tesztképeket és videókat. Keresd fel a gyártó honlapját, arra is ügyelj hogy fejlett legyen a szervizhálózat és a terméktámogatás. A kiadás éve is fontos, lehet hogy kapsz egy jónak tűnő telefont jó áron, de régen adták ki és már nem nagyon jön ki hozzá új szoftver.
Remélem tudtam segíteni.
Nekem IPhone 5s-em van. A nővéremnek IPhone 4-e volt, most IPhone 6-ja van. Mind ketten szeretjük az IPhone-nt! Ajjánlom!
Samsungot nem ajjánlok! Négy ismerősömnek volt Samsungja és az összes besz@rt!
Sonyt ajjánlok 3 imserősömnek van az összes jól működik!
A többi márkát nem nagyon ajjánlom inkább vennék drágább márkásat ami tovább birja mint olcsó kínait amiből fél évente újat kell venni. ;)
Első vagyok.
az hogy "beszar" attól függ miket töltöget rá. Nekem egy éve lesz meg ez a Samsung Galaxy S4-em próbálom nem telinyomni vírussal és jól működik de régebben a Sony telóm olyan szinten tönkrement annyi sok szart töltöttem le hogy le volt lassulva az egész úgyhogy nem amiatt meg tönkre mert elöregszik.
Nézz meg egy Alcatel Idol 3 5.5 colos verzioját.. Vagy a 4.7 de az már picivel rosszabb v hogy fogalmazzak. A teljesitménye és stb rosszabb. Én most tartok ott h 4.7-est veszek. Ha neked mond vmit ez akkor itt van:Adreno 306
Snapdragon 410
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!