Érdemes használtan mobiltelefont vásárolni?
Eddig használt telefonokat vettem de semmi bajom nem volt velük.
Az eladókkal megbeszéltem 3 nap próbagaranciát ha nem volt már rajtuk és így volt korrekt.
Jah és csak személyesen a legjobb venni használt telefont.
en nem vennek hasznaltan ugy, hogy pl nem ismerem az illetot, akitol veszem. ki tudja, hogy hanyszor ejtette le, vizezte ossze, stb a telefont, amig hasznalta?
ha van probanap, vagy vasarlas elott szemelyesen megnezhetem a telefont, akkor semmi gond, akkor megvennem.
Alapvetően lutri, mert hiába vagy óvatos, vagy hiába nézed, akkor is futhatsz idegesítő hibába később.
Egy régebbi felső kategóriás Xperiát vettem, elég nagy csalódás. Volt már hogy "kékhalál" volt kameránál, a sim kártya kimozdul a foglalatból, erre neten sokan panaszkodtak, ilyenkor restartol folyamatosan a teló, ráadásul mostanában vibrál a képernyő és egyes alkalmazásoknál csíkos, szétesik, szóval lehet valami komolyabb hardveres hibája is van.
Pedig az eladó korrekt volt, a teló külsőre pöpec, kb 1 karc sem volt rajta, mondta hogy próbálgassam, ha nem tetszik visszaveszi. Csak a hibák 2-3 hét után jöttek igazán elő, akkor meg már nem mentem volna reklamálni.
De volt már ilyen rokonomnak, erős gamer laptopjában ment tönkre a videókártya, szervízben megforrasztják, garantálnak rá 3 hónap működésképességet, és azt mondják addig add el valami baleknak. De én is jártam már hasonlóan, elsőre jónak tűnő videókártyában 1 hónap után eldurrant valami, és mehetett a kukába.
És itt nem is feltétlenül az eladó volt rosszindulatú, hanem lehet tényleg nálam jött elő a hiba, csak ugye fájó a garancia hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!