Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumiások, szerintetek megpróbá...

Lumiások, szerintetek megpróbálkozzak vele újra? (Hosszú lesz )

Figyelt kérdés

Szóval,2013 decemberén vettem egy alsó kategóriás Lumiát(520).

2014 nyarán összetörtem( leesett az íróasztalról parkettára). Az érintőterület fele működött.Megcsináltattuk ,magát a telefont nem annyira szerettem,mert nekem túl egyszerű volt(akkor még semmi értelmes app nem volt rá,hiányzott a led a fényképezőhöz). Aztán a telefon használtam,elvoltam vele,majd december elején megint összetörtem.(Mai napig nem tudom,hogy hogyan-tippem mondjuk van-,de kivettem a táskámból,és szilánkosra volt törve.) Akkor eldöntöttem,hogy én az ilyen szarból többet nem kérek(az is fontos,hogy időközben elromlott a zenelejátszója,bár nem igazán zenéltem,szóval az volt a kisebb baj)

Most,fél év után eldöntöttem,hogy új telefont veszek. Sony kizárva,Samsungot néztem,de amelyikre lenne pénzem,az nem tetszett,IPhone nem kell "rangjelzőnek".

Maradt az LG és a Lumia(amiről egész eddig hallani sem akartam). LGnek a kistesók: G3S akad,mint az állat,a G2 Mini meg kifutó lesz lassan,0 támogatással,és mégis elkérik érte a 70ezret.

Igazából most jelenleg itt vagyok,és az egyetlen lehetőséget a középkategóriás Lumia 735-ben látom,amiről hallani sem akartam.

Csalódás lenne újból Lumiát venni?? Azóta új rendszerverzió van,csomó csomó fejlesztéssel,azért a középkategóriás nem véletlenül nem alsó kategóriás,de mégis félek. Nyilván,most már nem vennék telefont tok nélkül,szóval az a törés az én hibám is volt.A másik,ami kicsit nyugtat,hogy az 520-ra azt mondták,hogy az anyag kispórolás példája,szóval annál már csak jobb lehet.

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. júl. 13. 16:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A 735-ben nem fogsz csalódni!

Nekem 925 van de csóri annyiszor esett már ki kézből kemény talajra ,hogy már kezemen-lábamon együttvéve se tudnám megszámolni de a kijelzőnek semmi baja

2015. júl. 13. 16:49
 2/7 Viven kérdései válasza:
0%

A te hibád volt hogy oszetort.

A lumia 620 Szerintetek rossz?

2015. júl. 13. 16:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nehany honapja en is hasonlo helyzetben voltam, vegul a G3S t valasztottam. Nagyon rosszul tettem. Tehat ha ezek kozul vagy koteles valasztani akkor G3S t semmikepp, inkabb a lumia. Bar nem ertem mi a problemad a sonyval, testveremnek Xperia Z je van, hiaba lassan 3 eves, siman odaveri a telomat.
2015. júl. 13. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
adj egy eselyt a 735nek, mindjart jon a win10.. keress ra hogy milyen lesz :D azt a rendszert nezd mert hamarosan erkezik ;)
2015. júl. 13. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 1-es :)

2-es,azt még lenyelem,hogy rosszindulat vezet ide a mobil témába,hisz ez is csak téged ír le. Írtam is,hogy az én hibám is volt,hogy összetört,mert nem kéne tok nélkül telefont használni. De azt is elmondom neked,hogy nem lett volna köteles összetörni,lásd: első válaszoló Lumiája

Oké,idejöttél elmondani a rendkívül hasznos véleményed,de az azért már kicsit sok,hogy ezek után még van bőr a képeden belekérdezni a kérdésembe. Szóval nagyon nagyon sajnálom,de ezt a megnyilvánulásodat egy képzeletbeli gratulációval és egy piros kézzel tudom értékelni. És drága szívem,nagyon nagy mázlid van,hogy duplán nem lehet senkit lepontozni. :D

3-as,igen,a G3 S felé még csak a szemem sarkát se mozdítom! :)

2015. júl. 13. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Igazán nincs mit :)

És ne tévesszen meg a kevés app WP10-el ha minden igaz jobb és több app fog jönni. :)

2015. júl. 13. 17:55
 7/7 Viven kérdései válasza:
Szabad oldal azt írok amit akarok te ne szólj bele!
2015. júl. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!