Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S6 vagy Apple...

Samsung Galaxy S6 vagy Apple iPhone 6?

Figyelt kérdés
Annyit szeretnék kérni, hogy mindenki irja le mindkettő telefon előnyeit és hátrányait. 2 közül szeretnék választani. Miért jobb az egyik a másiknál. Kíméljetek meg az android vs ios csatától. Előre is köszönöm!

2015. júl. 13. 11:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
56%
S6 jobb, de ez már 100x ki lett vesézve. Ha a gyk keresőjét sem tudod használni akkor lehet hogy mindegy melyik telefont veszed.
2015. júl. 13. 12:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
az S6 erősebb,de nincs S6-om nem tudom hogy mennyire van jól optimalizálva,és hogy meddig bírja,de mi értelme egy 2014-es telefont összehasonlítani egy 2015-össel?
2015. júl. 13. 12:19
 3/16 kérdező.. ***** válasza:
66%
S6 erősebb,de ez a fölénye eltűnik a szoftvere miatt,mivel az iphone 6 szoftvere 100x jobb mint az s6-é és sokkal tovább lesz támogatva,így hosszútávra iphone 6-t vedd.Ha 1-2 évre kell akkor s6.
2015. júl. 13. 12:39
 4/16 anonim ***** válasza:

állítólag az s6-nál már sikerült a samsungnak belőni a touchwiz-t úgy, hogy jól optimalizált legyen. valójában átlag embernek hétköznapi felhasználásnál nem fog kitűnni egyiknél sem különbség, szóval mind2 telefonnal jól járnál.

inkább ilyen apróbb, mondhatni speciális dolgok a döntőek, de nem hinném, hogy mondjuk akkora hiány lenne számodra, hogy nem tudsz 4K-ban videózni alapból vagy ilyesmik.

én rendszer alapján el tudom dönteni, hogy iPhone-t válasszam, de ez se nem pozitívum se nem negatívum, szubjektív dolog :D úgyhogy nem vagy előrébb, de nem irigyellek :D

2015. júl. 13. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
Az S6 Hardware-e nagyon jó, de renszer (touchwiz) nincs a helyzet magaslatán. IGaz csak MM-ban próbáltam ki, de 5 másodpercig gondolkodott a beállítások menün is. Ez azért gáz. Egy ilyen méregdrága okostelefontól azért ezt nem várná az ember. De ezzel nem azt akarom mondani hogy szifont vegyél.
2015. júl. 13. 17:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még esetleg a 2015-ös Nexusokon gondolkodok, mert most is Nexusom van! Ment a zöld kéz! :)
2015. júl. 13. 17:12
 7/16 kérdező.. ***** válasza:

Ha most is nexusod van akkor semmifélképpen ne vegyél s6-t,mert azért érezni fogod a lassabb rendszer.

Várd meg a OnePlusTwo-t vagy a nexus 5 2015-t.

Milyen nexusod van?

2015. júl. 13. 17:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Nexus 5, nagyon gyors, de újra gondoltam az egészet és inkább az új Nexust fogom megvenni, mivel szeretem a stock androidot, illetve a támogatását a telefonnak. Maximum ha lemegy az iPhone ára akkor az szoba jöhet, de én a Galaxy S6-ot kilőttem, az akkor nem kell.
2015. júl. 13. 17:18
 9/16 A kérdező kommentje:
2 új Nexus jön amúgy nem? Egy olcsóbb kisebb meg egy nagy, ha jól tudom.
2015. júl. 13. 17:21
 10/16 kérdező.. ***** válasza:

Nekem is nexus 5 van.Én nem cserélem még le,amíg kapja a frissítéseket.

Jól teszed,hogy megvárod a következőt.

Igen állítólag 2 jön.Egy LG ami kisebb lesz és egy Huawei ami nagyobb.

2015. júl. 13. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!