Találtam egy telót mit csináljak?
Akkor járnál legjobban, ha bevinnéd a szolgáltatóhoz, vagy a rendőrségre, hogy találtad. Ha nem teszed és lenyomozzák, akkor elég nagy bajod lehet belőle. Mi van, ha az akié, azt fogja állítani, hogy elloptad?? Akkor mit csinálsz? "Jaah hát találtam, csak valahogy elfelejtettem bevinni a rendőrségre" Ki fogje ezt elhinni??
Ne azzt nézd már, hogy ha visszaadod akkor az akié annak jó lesz (bár nem értem, hogy miért nem akarsz jót tenni vele,,,nem egy olcsó darab a Z2), hanem azt nézd, hogy neked ebből mekkora szopás lehet. Értem, hogy hozzád sem került vissza a tied, de.....
Amúgy sosem értettem ezt a (tipikus jó magyar) felfogást, hogy "megdöglött a lovam, akkor dögöljön a szomszédé is, nehogy jobb legyen már neki", de itt meg végkép nem jó ötlet ezt játszani, ha a saját érdekeidet nézed SEM.
Te dolgod, te döntésed. De szerintem fontold meg, hogy beballagsz vele a rendőrségre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!