Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy telót mit csináljak?

Találtam egy telót mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma voltam kocsival eggyik városba korul néztunk és mikor a parkoloba kiszálltam a kocsibol a foldon volt egy xperia z2 gyors be raktam kocsiba.Most már itthon vagyok mit csináljak hogy ne tudják le nyomozni?állitolag ha elásom akkor nem tudnak vele mit kezdeni szerintetek?

2015. júl. 12. 20:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Már eldöntötted, hogy megtartod. Akkor mire jó a kérdésed? ja, hogy megtalálják-e nálad? Remélem, igen.
2015. júl. 12. 21:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor járnál legjobban, ha bevinnéd a szolgáltatóhoz, vagy a rendőrségre, hogy találtad. Ha nem teszed és lenyomozzák, akkor elég nagy bajod lehet belőle. Mi van, ha az akié, azt fogja állítani, hogy elloptad?? Akkor mit csinálsz? "Jaah hát találtam, csak valahogy elfelejtettem bevinni a rendőrségre" Ki fogje ezt elhinni??

Ne azzt nézd már, hogy ha visszaadod akkor az akié annak jó lesz (bár nem értem, hogy miért nem akarsz jót tenni vele,,,nem egy olcsó darab a Z2), hanem azt nézd, hogy neked ebből mekkora szopás lehet. Értem, hogy hozzád sem került vissza a tied, de.....

Amúgy sosem értettem ezt a (tipikus jó magyar) felfogást, hogy "megdöglött a lovam, akkor dögöljön a szomszédé is, nehogy jobb legyen már neki", de itt meg végkép nem jó ötlet ezt játszani, ha a saját érdekeidet nézed SEM.

Te dolgod, te döntésed. De szerintem fontold meg, hogy beballagsz vele a rendőrségre :)

2015. júl. 12. 22:27
 13/16 anonim válasza:
Szerintem vidd be a rendőrségbe vagy a szolgáltatóhoz. Nekem is z2-őm van és nagyon szeretem. Gondolj arra hogy neked milyen szarul eset amikor elvesztetted. Ő nem tehet arról hogy te soha nem kaptad vissza a telefonodat. És igen nem olcsó egy ilyen telefon te őrülnél neki ha a nehezen megkeresett pénzedből vett telefont elhagynád és nem kapnád vissza hogy őrülnél neki? Már volt hogy elvesztetted tudod milyen szar érzés ne tedd mással!!! De tudod amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten!!!De sajnos ilyen a mai világ hogy az ember talál valamit ami másnak a nehezen megkeresett pénzéből van és elveszi mert neki biztos nagyobb szüksége van rá. Mellesleg ha beviszed a rendőrségre vagy a szolgáltatóhoz akkor nem fog senki bántani. Ha vissza viszed kapsz az élettől egy jó pontot Mert aki így elveszi a telefont az jó ember nem lehet.És gondolj bele hogy mit gondolnának a családtagjaid!! Ha ezt megtudnák. Írd meg hogy döntöttél!!!
2015. júl. 17. 18:35
 14/16 Tiiiiiiiiiiii válasza:
Szerintem add vissza, hidd el jól fogod magad érezni hogy jót cselekedtél! Nyugodtabban is fogsz aludni. :)
2015. júl. 21. 21:42
 15/16 A kérdező kommentje:
nem vittem be és ahogy elnéztem a képeket a telóba nem egy csovesé volt ugyebár aki szegény az nem veszi fel vidire ahogy a porsche-jével gizdul:) a lényeg hogy szerintem nem is erdekelte hogy elveszett vagy nemtudom de eddig nem nyomozta le senki most is errol irok
2015. szept. 1. 21:45
 16/16 anonim válasza:
De honnan tudod hogy ő mit érezhet? Tuti hogy bánja hogy elvesztette a másik meg hogy lehet hogy nem néz ki csővesnek de akkor is nem biztos hogy gazdag vagy ősszegyüjtötte erre a pénzt. De a lényeg hogy nem a tiéd! Jó cselekedett lenne vissza vinni neki! És gondolom nem vagy tisztában a pénzügyeivvel nem tudhatod hogy most erre vagy arra honnan van pénze lehet hogy északánként is dolgozik hogy ilyen cuccai legyenek. De a legeslegfontosabb hogy vidd vissza mert nem a tiéd!
2015. szept. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!