Ez a telefon lopott volt? (Többi lenn)
Használtan vettem iphone 5s-t. Régóta volt már iphonom, csak csekkoltam, hogy eredeti legyen amikor vettem. (arra figyeltem hogy ne klón legyen) Viszont arra nem figyeltem, hogy a find my iphone zölden volt hagyva, azaz keresési módban van még most is.
Ahogy elkezdtem használni, kérte az apple id-em (üres mezőbe írtam be a sajátomat, nem másét!) és a jelszavamat. ....A kérdés, hogy ha az illető valóban eladta (és nem lopták tőle) akkor ez így jó?
Ha lopott lenne, akkor nem más apple ID jelszavát kérte volna? És nem engedett volna felhasználót váltani? Hogy működik ez?
Eleve nem is volt benne más felhasználónév.
Azt olvastam, hogy ha lopott lenne, akkor nem engedte volna hogy a sajátomat írjam be hanem más ID jelszavát kérte volna...
Jól gondolom?
Még valami: "ha nem a te nedvedre van most regisztrálva akkor még gondod lehet belőle" - ez a regisztráció miben nyilvánul meg? Hol van ilyen? A findmyiphone-nál?
Ha zárolva lenne, akkor semmit nem tudnék használni(?), ma akkor már egy könyvnehezék lenne (?) ... Mert fizetős alkalmazásokat (is) töltök, úgy használom, ahogy kell, nincs gond - eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!