Samsung galaxy s5 tapasztalatok?
Én 3 hónapja vettem meg, alapból 5.0-val adták szóval fut rajta gond nélkül (illetve ezt így nem mondanám, mert tegnap mióta frissítettem elég sz*rul működik). Vízállóságát már többször bebizonyította, de mivel nem beépített akkus nem nagyon kisérletezgetek vele ha nem muszáj. Arra jó ez a vízállóság, hogy nyugodtabban használom fürdés közben amikor zenét váltogatok, vagy tóparton fotózgatok esetleg vízben.
Hogy ajánlanám-e? Nos az a gond, hogy összeszerelésre, funkcionalitására nem panaszkodom. Minden megvan benne, amire nekem szükségem van, viszont a szoftver maga nagyon bosszantó. Most kell majd vinnem szervízbe, mert a kamerája hol működik, hol nem. Ha újraindítom a telefont amikor épp nem jó a kamera akkor utána egy darabig tökéletes, aztán megint nem tudok fényképezni.
Annyi pénzt amennyibe kerül nem ér meg, és inkább választanék utólag egy SONY-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!