Ha én személyesen vásároltam egy használt telefont egy üzletben, viszont nem tudtam kipróbálni ott helyben (zárás, és aku merültség miatt) akkor visszavihetem?
Vásároltam ma egy Lumia telefont, amin ugye nem android van, hanem windows. Nos az üzletbe zárás előtt félórával értem, de már előtte beszéltem az eladóval, hogy menni fogok érte. A telefon teljesen le volt merülve, így nem tudtam kipróbálni, mivel neki dolga volt így záráskor abban maradtunk, hogy kifizetem, elviszem. Azonban én nem vagyok egy nagy telefon tudós, így nem tudtam (és sajnos nem néztem utána mielőtt megvettem), hogy ezen a telefonon nincs se google play, se chrome stb. Ez számomra csak itthon derült ki.
Elállhatok a vásárlástól (igazából vennék helyette egy Samsung Note 2-őt ugyan abban az üzletben)?
Egyrészt, jó nagy bolond vagy hogy kipróbálás nélkül kiadsz pénzt egy telefonra, amiről azt sem tudod milyen rendszer van rajta...
Igazából az eladót kell megkérdezd, ha cserélnél, akkor abba lehet belemegy.
Atya úr isten....
Ha tudod, hogy a Lumián NEM Android van, hanem Windows, akkor mi a francért nem tudtál utána nézni, hogy az a rendszer milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!