Microsoft Lumia 640 vagy Nokia Lumia 735?
Figyelt kérdés
Az ár nem számít! Csak előnyök és hátrányok. Ki melyiket venné?
Köszönöm a válaszokat előre is.
2015. júl. 9. 16:31
1/12 anonim válasza:
én a mérete miatt a 640-est választanám, de lehet hogy neked a kisebb a jobb. a 640-nek van Dualos simes változata. hardveresen megegyezik a telefon. a 735 kijelzőjének a pixelsűrűsége magasabb, de ez szabad szemmel nem igazán vehető észre. 735 előlapi kamerája jobb, viszont a 640-nek meg a hátlapi. 640-ben nincs NFC, 735-ben van. 640 vékonyabb, de csak 0,1 mm-rel ami nem nagyon vehető észre. én a 640-est választanám, szerintem az jobban megéri, ha a nagyon jó selfie nem olyan fontos
2/12 anonim válasza:
meg persze ha az NFC se hiányzik
4/12 anonim válasza:
735 az LTE miatt és az amoled kijelző sokkal szebb. De mind a 2 egész jó telefon.
5/12 A kérdező kommentje:
Támogatottság terén a 735 is kap majd mindenféle frissitést?
2015. júl. 9. 21:10
7/12 anonim válasza:
4-es! a 640-nek is van 4g-s változata!
8/12 anonim válasza:
4-es vagyok.
Na akkor megfontolandó. De az amoled kijelzők egyszerűen gyönyörűek, engem ez győzne meg leginkább windows phone telefonok közül. Elvégre azt nézed minden nap.
9/12 A kérdező kommentje:
A 735 hátsó kamerája is jobb képeket csinál. Itt én csak azon vacilálok h régebbi picivel, bár nem hiszem h sokat számít.
2015. júl. 9. 21:54
10/12 anonim válasza:
nem hinném, a 640 hátsó kamerájának magasabb a felbontása.
nekem a kijelző nem lenne olyan fontos, inkább a nagy méret vonz, de sokaknak meg pont az ilyen "tepsik" nem tetszenek. szóval ez egyéni kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!