Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a Navon Mizu D402 mobiltelefonról?

Figyelt kérdés
Én két napja rendeltem meg a West End-ben lévő 220volt boltba és a jövő héten fogom átvenni. Szerintetek jó minőségű a telefon és nem lesz majd vele ,,olyan" problémám?(...) Megérte megvásárolnom 19.990 Ft-ért? Jő minőségű a képernyője és tisztán fogom majd látni a dolgokat? Nem fog sokszor lefagyni a telefon? És szerintetek helyezzek bele egy 4GB-s microSD kártyát, mert 4GB a kapacitás és 512 MB RAM... És Dual Sim-es, tehát 2 db SIM kártyát lehet belehelyezni... Szerintetek jól döntöttem, hogy ezt vettem meg???

2015. júl. 9. 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

1,2 dual cpu

512 mb ram

Gyenge kamera

1400mah akku

Ez egy 3 éves hardver, ne várj tőle sokat. Ha lehet, inkább vitesd vissza, de tényleg, csak a baj lesz vele később.

2015. júl. 9. 23:22
 2/3 M@teee ***** válasza:
Nekem is ilyenem van. Maga a teló nem rossz de a kamerája (makrózni) nem jó + a vaku messzire nem jó közelre meg kisüti a képet, szóval kameránál távolságból meg kell találni az aranyközéputat, az előlapi kamerától meg ne várj sokat csak annyit hogy skypon felismernek. Az akksi kicsit gyenge de elfogadható. Maga a telefon 5 hónap alatt nekem minimum 3 vagy maximum 5-ször fagyott le de 1 újraindítás megoldotta a problémát. A jobb játékokat is viszi.VALAMI RAM TAKARÍTÓ PROGI KELL RÁ!!! Ennyi pénzt megért nekem.
2015. júl. 13. 13:18
 3/3 M@teee ***** válasza:
Ja és én 8 gb memória karit tettem bele és 1 simmel használom.
2015. júl. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!