Samsung Galaxy Alpha vagy Samsung Galaxy A5?
"Az alpha az akkut kivéve nem rossz. Az viszont siralmasan kicsi.
Szóval a kettő közül az alpha."
Ezt a logikát.
@kérdező
Hát sok sikert a márkahűséghez.
hahahaha :DDDDDDD samsung samsung... :D toled is megkerezem hatha tudsz ra ertelmes valaszt adni kedves kerdezo... hogy miert ragaszkodsz ehhez a markahoz.. megbizhato? jo telefonok? szoftveresen rendben vannak? jo ar ertek aranyu telefonok ezek?
van egy rakas ertelmesebb alternativa ilyen arban mint ez a ket hugy telefon
Semmi kétség, jól csinálja a marketinget a Samsung, viszont túlárazza a sokszor gyenge mobiljait.
Mögé kell látni, és tudni, hogy vannak olyan mobilok, amik bőven jobbak ugyanannyiért vagy mégkevesebbért, mint a Samsung.
Lehetne helyette pl: Nexus 5/6, OnePlus One, Xiaomi
Nehogy már samsungot vegyél.Egydül az s6 meg a note 4 éri meg talán.
Nexus 6/Nexus 5/Xiaomi Mi4/OnePlusOne/Lumia 930 messze jobb mint az s5.
Nás Páng!
"Ezt a logikát"
Mert te ezt hogy logikáznád ki okostojás? Szeretem sz ilyen tudósokat.
Az alphának van egy 1800mah akku, ami 1 napot ugyan kibír, de többet nem kell tőle várni. Az akkuidőt kivéve minden téren jobb a galaxy A5-nél, szóval ez a logikám. Szerintem elég logikus, ha nem érted, az már csak a te bajod.
Az viszont igaz, hogy a galaxy s5 mindkettőnél jobb.
Vagy annnál is jobb a nexus vagy oneplus one, xiaomi mi4, lumia 930 stb. valóban jobbak, de tudtommal itt samsungról volt szó.
Egyébként meg a kérdező márkahűségehez: mert nem lehet? Valaki mondjuk ragaszkodjon egy márkához?
A kérdező samsungot szeretne, ennyi. Szerintem ezen nincs semmi vitatnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!