Iphone 5 vagy 5s?
wtf, szerintem az 5 és 5s feketében pont ugyanolyan :DD
5S mindenképpen
Az 5S feketeben (ami amugy asztroszurke) nagyon szep, szebb szerintem mint a fekete iPhone 5
Az 5S jobban megeri, ujjlenyomatolvasoja van, illetve kepes 120 fps lassitasban videot felvenni (a vakuja is jobb)
Ha nem nagy az arkulonbseg, illetve megengedheted magadnak az 5S-t is, akkor inkabb azt vedd
(Telorol irtam, bocsi az ekezetek hianyaert)
UI: Siri mindketton van.
"ZTE Sonata 2"....
Azért ne hasonlítsunk már össze egy filléres szart ezekkel. Attól, hogy nem 600000 magos proci van benne, még jó telefon. Az ios arra van optimalizálva, és amúgy se egy gyenge processzor. Egy apple procit nem lehet összehasonlítani egy ARM alapú processzorral.
Csak azok mondanak ilyet, akik szart sem értenek hozzá.
Egyébként az, hogy a kijelző nem éri el a HD felbontást én is nevetségesnek tartom, de a színek szépek, éppen ezért erre sem lehet nagy panasz.
Egyébként természetesen az 5s jobban megéri :D
Ha van rá keret 5S, mert:
-Erősebb SoC
-Jobb kamera
-Ujjlenyomat-olvasó
De a sima 5 is még teljesen jól használható.
Én is gondolkodtam sokat hogy fekete vagy ezüst/fehér 5S-t vegyek, végül az ezüst lett. A fekete is szép, de nekem az túl "fekete". Egybeolvad az egész előlap, nem töri meg semmi a feketeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!