Beleesett a vízbe, rendbe jön még a telóm?
Inkább szánj rá 3000 forintot, és vidd be egy szervizbe, ahol szétszedik és tökéletesen kiszárítják, illetve szükség esetén ultrahangos tisztítást végeznek. Ne hallgass ezekre az okostojásokra!
Amúgy is visszaraktad az aksit, tehát a zárlat már kialakult az áramkörben. Kína összes rizsét is felhasználhatod, akkor se lesz jó!
Veszprémben a Samsung szerviz azt mondta nekem, hogy hajszárítózni kell és az ultrahangos szárítás megöli a mikrofont amit kb. 10 ezért cserélnek ki.
Nekem alcatel pop c1 telefonom van ami mosószeres forró vízbe esett.
Én speciel utána kimostam olyan vízzel ami a bojlerből jött mert az olyan mint a desztillált víz. Utána csavarhúzóval szét szedtem amennyire csak lehet és kiszárítottam.
Szervizben azt is mondták, hogy a kijelző foltosodása soha nem jön rendbe, de az is egy hét után kiszáradt.
Egy korábbi válaszolónak:
Igen, BGA mikrofon van ezekben, amit az ultrahang kinyír. Illetve maga a víz. De erre találták fel a ragasztószalagot, celluxot, amit bátran lehet használni... Okostojások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!