Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Beleesett a vízbe, rendbe jön...

Beleesett a vízbe, rendbe jön még a telóm?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyi ideig volt ott, de a táskámmal együtt került bele, csupa víz volt az egész. Amint megláttam kivettem a vízből és ki a telóból az aksit. Én kis naiv azt hittem elég neki fél óra hogy kiszáradjon és visszaraktam simet, aksit, annyi volt a reakciója hogy kis fény a kijelző alján és folyamatos rezgés. Most hagyom száradni legalább egy hétig, közben próbálgathatom hogy működik-e vagy ne bántsam? Működni fog még vajon? Samsung ace 4 típusú teló

2015. júl. 8. 08:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rizsbe kell tenni (szárazba) az kiszivja az összes nedvességet. Egy éjszaka is elég
2015. júl. 8. 08:52
 2/10 anonim válasza:
igen, rizs, én 1 napig hagynám
2015. júl. 8. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne próbálgasd közben, és semmiképp ne tedd fel töltőre.
2015. júl. 8. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Inkább szánj rá 3000 forintot, és vidd be egy szervizbe, ahol szétszedik és tökéletesen kiszárítják, illetve szükség esetén ultrahangos tisztítást végeznek. Ne hallgass ezekre az okostojásokra!

Amúgy is visszaraktad az aksit, tehát a zárlat már kialakult az áramkörben. Kína összes rizsét is felhasználhatod, akkor se lesz jó!

2015. júl. 8. 15:24
 5/10 anonim válasza:
100%

Veszprémben a Samsung szerviz azt mondta nekem, hogy hajszárítózni kell és az ultrahangos szárítás megöli a mikrofont amit kb. 10 ezért cserélnek ki.

Nekem alcatel pop c1 telefonom van ami mosószeres forró vízbe esett.

Én speciel utána kimostam olyan vízzel ami a bojlerből jött mert az olyan mint a desztillált víz. Utána csavarhúzóval szét szedtem amennyire csak lehet és kiszárítottam.

Szervizben azt is mondták, hogy a kijelző foltosodása soha nem jön rendbe, de az is egy hét után kiszáradt.

2015. júl. 8. 20:18
 6/10 anonim válasza:
100%
Ja és már egy hónapja és egy hete történt ez az eset és azóta nem volt semmi problémája a készüléknek még csak le sem fagyott.
2015. júl. 8. 20:27
 7/10 anonim válasza:
Az én galaxy mini-m beleesett egy bögre meleg teába és túlélte, teljesen jól működik.
2015. júl. 8. 23:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, vittem capriba, vodafone-hoz semmit sem tudtak vele kezdeni, végül egy kis szervizbe vittem el már két hete ott van. Remélem meg tudják csinálni
2015. júl. 21. 10:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy korábbi válaszolónak:

Igen, BGA mikrofon van ezekben, amit az ultrahang kinyír. Illetve maga a víz. De erre találták fel a ragasztószalagot, celluxot, amit bátran lehet használni... Okostojások. :)

2015. júl. 24. 14:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendbejött! :) Megcsinálták, tökéletesen működik.
2015. júl. 27. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!