Telefon vásárlás max.40 ezerig. Ki mit javasol?
Figyelt kérdés
Facebook, youtube, zenehallgatás. Ezek a fő felhasználási területek. Játék egyáltalán nem. Legyen strapa a telefon, meg az aksi bírja.2015. júl. 8. 06:43
11/15 Smittes válasza:
Nem értem mi a probléma a WP-kel, stabilak, olcsók, jó ár-érték arányuk van, és remek szoftveres támogatása az alsó kategóriának. Akik le szólják a 735-ömet azért mert életükben nem volt a kezükben WP vagy csak egyszerűen egysejtűek ahhoz is hogy személyre szabják maguknak akkor azt mondom vegyék a mainstream Sonyt, Lgt, meg a Samut. Aztán ne tessék elcsodálkozni akkor amikor én a Windows 10 után is megkapom a szoftveres támogatást, de ők a Lollipop után már nem is kapják meg az új rendszert. Az a legnagyobb baj egy-két(nem mind) Android telefon gyártóval, hogy kiadják a zászlóshajókat, hogy versenyezzenek az Almás céggel vagy épp egymás között, csak közben elfelejtik azt, hogy akik okostelefont használnak annak a nagy része a közép vagy alsó kategóriás mobilokat választja. Itt lenne az ideje rájönni arra, hogy a közép kategóriára is ugyanannyi hangsúlyt kéne fektetni, mint a felsőre, és arra, hogy az Apple-el való versengés már egy lefutott kör. Az Almás cég mindig is a felső kategóriába fog kiadni telefont, és mindig lesznek olyan emberek, akik azt fogják megvenni. Részemről ennyi.
12/15 anonim válasza:
Így van, +1 szavazat a Lumiáknak, és ha már mindeneden Windows fut, akkor Windows10-zel még jobban harmonizálni fognak az eszközeid.
13/15 anonim válasza:
WindowsPhone!
Androidot semmiképpen.
Ha belefér egy 735-re ruházz be.
14/15 kérdező.. válasza:
Hát igen a motorolában magyar nyelv sincs,de a gariztatás egyrészt nagyon ritka hogy kelljen,másrészt lehet itthon is gariztatni szervizbe ahol motorolát is javítanak vagy ha expansyson vennéd akkor nekik visszaküldve ők elintézik külföldi márkaszervizbe a gariztatást.
15/15 A kérdező kommentje:
Nekem a harmadik androidos telefonom van, semmi gondom vele és ezt a támogatás dolgot se teljesen értem, nem frissítettem egyiken se az androidot és teljesen jól elvoltam mindegyikkel. 1,5-2 évenként meg úgy is vesz az ember egy újabb telefont mert addigra leamortizálódik, fizikailag is.
2015. júl. 8. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!