Milyen telefont erdemes max 40k-ert venni?
Figyelt kérdés
tudom,hogy keves a keret sajna
akar hasznaltrol is lehet szo(erdemes?)
elore is koszi!
2015. júl. 7. 22:05
11/19 anonim válasza:
az első szériás Lumia 535-ök hardveresen voltak bajosak, de ha visszavitték, garanciában mindenkinek kicserélték a kijelzőt és megjavult, az újabb szállítmányok már a jó kijelzővel mennek a boltokba, szóval emiatt ne aggódj...
12/19 kérdező.. válasza:
13/19 anonim válasza:
na meg amugy is... en aztmondom egy ingyenes szervizes kort is meger ha kifog egy hibasat... ilyen tragya ace4 es tarsai helyett
14/19 A kérdező kommentje:
értem,köszi.Kezd osszeállni a kép a fejemben.
2015. júl. 8. 23:45
15/19 A kérdező kommentje:
Nálunk,kb 10ezerrel olcsóbb a L535,mint a Moto E(2nd)
Ennek ellenére is jobb vétel a Lumia?
2015. júl. 9. 10:14
16/19 A kérdező kommentje:
És az iphone 4s-ről mi a vélemény?
2015. júl. 9. 10:27
17/19 anonim válasza:
a 4S 2011-es telefon... szerintem nem kell tovább ragoznom.
és ha még olcsóbb is 10ezerrel az 535, akkor ez is elég egyértelmű, hogy melyiket éri meg
18/19 kérdező.. válasza:
Iphone 4s-t felejtsd el.Túl régi már.
Ezt neked kell eldönteni melyik éri meg.Android kell vagy wp?
19/19 A kérdező kommentje:
Mindkét rendszer tetszik,az androidot talán jobban szeretem.
Az az igazság,hogy félek az 535 hibájától,mert webshpból rendelem,nem szeretném visszaküldözgetni,meg ilyenek.
Ha már újat veszek,akkor legyen hibátlan.
Valszeg a Moto E-t választom.Esetleg még Lumia 636
2015. júl. 9. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!