Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikában vett Iphone 5s...

Amerikában vett Iphone 5s működik Magyarországon is?

Figyelt kérdés

2015. júl. 7. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, működik. Maximum telefonálni nem tudsz vele.
2015. júl. 7. 22:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki, mert reménykedtem, hogy valaki normális válasszal tud szolgálni, ugyanis nyílvánvalóan nem vagyok egy Apple vagy elektronikai szakértő. Valahogy megkérdezni, segítséget kérni egyszerűbb számomra, mint frekvenciák után keresgélni, ne haragudj. Neked pedig annyit tudok mondani, hogy ha így segítesz embereken, remélem rajtad is pont ugyanígy fognak...gyökér
2015. júl. 7. 22:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Második válaszadó: Azt nem lehet megoldanim hogy telefonálni is lehessen vele?
2015. júl. 7. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
vannak simkártya nélküli verziók is amcsiba, azok sztem nem működnek itt
2015. júl. 7. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:

A válasz: igen.

Amerikában vásárolt Iphone 5s működik Magyarországon.

2015. júl. 7. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Csak ha gyárilag kártyafüggetlen.

Ellenkező esetben lesz egy iPodod.

2015. júl. 7. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

"Csak ha gyárilag kártyafüggetlen."

Nem kell kártyafüggetlennek lennie. Másfél hónapja voltam Magyarországon, remekül működött a roaming. ( AT&T ).

A kérdező ugye csak azt kérdezte, hogy működik e amerikai alma Magyarországon. Megismétlem: a válasz -igen.

2015. júl. 7. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Végülis :D
2015. júl. 8. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
52%

aki a verizonos hülyeséggel jön, közlöm, hogy már iPhone 4S óta nincs külön GSM és CDMA hálózatra gyártott modell...

amúgy meg hát persze, hogy működik, ha független, vagy függetleníted, mielőtt elhozod...

persze trükközhetsz a függetlenítő kártyákkal is, de azzal meg vagy lemondassz a frissítésekről, vagy minden főverziónál kicsengetsz 15ezret egy új kártyára, ami kompatibilis az adott iOS-el...szerintem nem tudnád annyiért elhozni, hogy megérje neked...

2015. júl. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!