Printsrenelek de nem látszik az is ami a kelernyölyén van például egy bogár miert? Rossz a telefon?
Figyelt kérdés
Lattam olyan képet amin volt egy tücsök a telefon kepernyőlyén és azt lefotózza.
Volt egy kis Bogár a kepernyön printscennelltem de nem latszodik a kepen.
Szervizbe el e vigyem? Szeretnek fotozni vettem ezt az telefont de ez a printscenneles program nem jo.
Koszonom a segítséget
2015. júl. 6. 23:44
1/4 anonim válasza:
Mire megtaláltad a printscenneles programodat, a Bogár elrepült.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez benne van a telefonban úgy kaptam meg kell nyomni két gombot es fotózza a kepernyölyét. A bogarat nem akkor nem érzékeli mert nem fenyes vagy nem eleg nagy? Fontos nekem mert holnap lessz szülinap es valaltam a fotót es printscennelni is szeretnek
2015. júl. 6. 23:55
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a semmi segítséget mar el lett magyarázva nekem mert nem ertettem hogy hibás vagy nem e a telefon. Amugy az nem printscennel printszkren nem tudom leírni de biztos tugyatok.
Lehet hülyeséget kérdeztem de valaszt nem kaptam meg nem baj mar megoldotAm.
2015. júl. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!