Le tudnátok írni az összes Nokia Lumia telefont, ami még a hagyományos, nagy SIM-kártyát fogadja? Egyáltalán létezik ilyen?
Nyár van, mindenki a strandon...
ballagj be egy nyitvatartó GSM boltba, és ott vezesd elő a kérdésed..
Első: Azért, mert még soha nem volt hasonló telefonja, akinek szánnám és benne van a pakliban, hogy esetleg a régit használja tovább. Valószínűleg volt okom rá, hogy eme formában tegyem fel a kérdést.
Második: akkor inkább legyél te is strandon és csak akkor válaszolj, ha érdemben, segítőkészséggel tudsz hozzászólni. Tudtommal ugyanis erre való ez az oldal.
Azt mondanom se kell, hogy a "válaszok" nem voltak hasznosak, így a jövőben kíméljük meg egymást. Köszönöm
Mit értesz nagy simkártya alatt? Mert a normál a bankkártya méret és hát az tényleg nagy. Olyan mobil szerintem nem is létezett amibe nagy kellene.
Aztán van a mini sim ami a megszokott méretű sim kártya, ennél kisebbek a micros és a nano is.
Lehet vágni is a kártyát méretre, meg ki is lehet cserélni a szolgáltatónál. Szóval akárhogy is nézzük nem olyan nagy gond a méretbeli eltérés.
Köszönöm a választ!
Nem tudtam, hogy valaha létezett bankkártya méretű is, így ez alapján minden bizonnyal a mini SIM-re gondoltam. (Szerintem egyébként ez volt a legtovább forgalomban.)
Amint már fentebb írtam, azért probléma, mert meg van rá az esély, hogy akinek szánom a telefont, meggondolja magát és visszavált egy hagyományos, gombos készülékre. (Konkrétan az édesapámnak venném ajándékba.)
Ezzel a kérdéssel pedig megelőztem volna a szolgáltatóhoz oda-vissza rohangálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!