Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik a Domino Net...

Hogyan működik a Domino Net Plusz S? Mobilinternetre lenne szükségem ám nem értem pontosan hogyan is működik.

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy 1100 ft-os a havidíj. De ha nincs pénz a telefonomon a hónapfordulóra akkor mi történik? Esetleg nem létezik olyan, hogy csak egy hónapra töltöm fel internettel? (dominos vagyok és havi pár száz megabyte netre szükségem, mit tudnátok ajánlanai?)

2015. júl. 5. 14:17
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nincs rajta pénz, akkor felfüggesztik a szolgáltatást, de automatikusan nem lesz lemondva, következő feltöltésnél újraindul. lemondani viszont akár már a megrendelés napján is le lehet, csak a ciklus letelte után fog érvényesülni.

múltkor már annyira idegesített, hogy kb. 2 nappal a vége előtt fogyott el az adatforgalmam, és nem lehet azt csinálni, hogy lemondom, majd újraaktiválom...nyilván rendeljem meg 2 napra a kiegészítőcsomagot...

2015. júl. 5. 21:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha lejár az adatforgalom akkor nem csak belassítják? mintha azt olvastam volna.
2015. júl. 6. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
ha elfogy az adatmennyiség belassítják. Ha megrendeleg, utána egyböl lemondod akkor is 1 hónapig használhatod, mintha nem is mondtad volna le viszint nem kötik újra autómatikusan ha ljár
2015. júl. 25. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!