Vegyek most egy Iphone 6+-t vagy varjam meg a 6s-t? Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnek egy 6+-t akar holnap, viszont, ga 6s megjelenesejor olcsobb lesz (az ugye oktober?!) akkor inkabb akkor vennem meg...
Szerintetek erdemesebb lenne akkor megvenni? Nagyin surgos lenne az uj telefon igazabol mar most!?
2015. júl. 5. 01:46
1/7 anonim válasza:
Ha tisztességes készüléket akarsz, várd meg a hetest. A 6-os már lejárt lemez.
3/7 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, sajnálom :/
4/7 anonim válasza:
Nem szivozasbol ... De a 6 -ost most adtak ki nemreg es mar lejart lemez ? Akkor miert is ertekallo es időtallo az iphone?
7/7 anonim válasza:
4-es, de hülye vagy, csak szívatják :D
Egyébként én személy szerint megvárnám az új megjelenését, de ha sürgős az új telefon vásárlása (miért), akkor nyilván nem várnék, nem is értem, ha sürgős, hogy merülhet fel benned a kérdés, hogy vársz még 2 hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!