Bbarna797 kérdése:
Mekkora hőt bir a telefon?
Figyelt kérdés
A nyári kánikulában a Sony Xperia Z1 compact telefonom felhevűlt 46 celsius fokra. Megijedtem, hogy megsűl. Kb. mekkora hőt bír el a telefon anélkül, hogy meghalna? Még garis, a szervizben elfogadják a garanciát, vagy elvész? A net használatától hevült fel, árnyékában. A válaszokat előre is köszönöm! (fekete színű telefonon)2015. júl. 4. 14:15
2/9 anonim válasza:
Elvileg bírnia kell a legnagyobb kánikulát is. Nekem az LG-vel semmi ilyen jellegű gondom nincsen.
3/9 A kérdező kommentje:
Szerencsémre működik, és jó lenne ismerni a korlátjait, hogy a baj megelőzhető legyen. Ha leég akkor elveszti a garanciáját? Januárban vettem a telefont, nem lenne szerencsés, ha elveszítené a garanciáját leégéssel.
2015. júl. 4. 18:59
4/9 anonim válasza:
Nekem múltkor 76 fokos volt Gta sa közbe szóval semmi ok az aggodalomra :D
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 4. 21:04
6/9 anonim válasza:
nekem Z1 van, ha véletlenül felmelegedne, akkor a védelem lekapcsol.
ezek a simogatós telefonok(és nagyon sok nyomógombos is) hővédelemmel is el vannak látva..
például töltésnél, vagy túlhasználatnál ha forró a proci, vagy az akksi, egyszerűen kikapcsol..
ezek már igencsak felhasználóbarát megoldások..mint ahogy évek óta az akksit sem kell formázni..
megveszed, használod, csókolom. ilyen egyszerű.
persze más, ha tűző napon hagyod...
azt nem tudom.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ.
2015. júl. 5. 08:06
8/9 anonim válasza:
Xperia z1 esem van es szinten lekapcsol ugyh no para
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor már nem parázok.
2015. júl. 5. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!