Az miért van hogy az lg spiritemnél amikor elforgatom a képeket a galériában akkor nem mutat animációt hanem egyből oda dobja? Ezt valahogy be lehet állítani?
hi
yep, ezzel én is szembe találtam magam, valamiért nálam kikapcsolta mahától a különböző animációkat újraindítás/kikapcsolás, majd megkapcsolás után... lehet, hogy valamilyen szoftveres gubanc, de erősen passz... lehet, hogy későbbiekben egy szoftver frissítés keretei között javítva lesz...
a probléma megoldásához be kell kapcsolni a fejlesztői lehetőségeket, melyek a következő menüpontokra bontott metódussal csalható elő:
>Beállítások-> Általános (ha a szétosztott nézettel használod a készüléket, akkor ez a lépés nem kell) -> A telefonról -> Szoftver adatok -> ~7-8 kattintás cikkszámra és kettőt visszalépve fel is tűnik a Fejlesztő opciók menü pont c:
ebben a menüpontban a következőket kell megkeresni olyan középtájon az "Animációs ablak mérete"/"Animáció áttűnés skála"/"Animátor időtartam méretezése" triumvirátust és egyesével rájuk kattintva be kell állítani az animációs skálát 1-re és utána már szépen simán fog működni a készülék különböző animációi D:
ahogy észrevettem ez csak ideiglenes megoldás, egy-egy újraindítás eszközölnél akkor lehetséges, hogy ezt meg kell ismételni az animációs skála állítás műveletét, mert teljesen random csinálja ezeknek a kikapcsolgatását - egyik újraindításnál minden működik aztán már nem I:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!