Sony xperia Z3 Vagy Samsung galaxy S6 vagy LG G4 vagy Sony Xperia Z3+?
Figyelt kérdés
Mindent nézve teljesítményt aksi időt stb2015. júl. 3. 19:29
3/9 anonim válasza:
Samsung Galaxy S6 vagy Sony Xperia Z3+
5/9 anonim válasza:
A két Sonyt ezért zárnám ki:
Z3: Teljesítményben és kamerában elveri mind az S6, mind a G4.
Z3+: Itt is gyengébb a kamera, illetve gondolom nem kell magyarázzam, miért is rossz a benne lévő Snapdragon 810.
6/9 anonim válasza:
A Z3 simán felveszi a versenyt az s6-al is meg a G4-el is. Az s6-ba hiába van 8mag akkor is be fog lassulni, mert sz.r rajta a szoftver.
8/9 anonim válasza:
Samsung galaxy S6 vagy LG g4
Es az S6 nem fog lassulni már nálam van 3hónapja és nem volt se akadás se fagyás..
9/9 anonim válasza:
nekem SONY XPERIA Z3+-van ami valójában Z4, én ezt venném meg, vagy az LG G4-et, de ha nem sok különbség van árban akkor a Z3+ a jobb jobb processzor jobb videó kártya,szerintem a kamera szenzora is jobb egy picit a Z3+-nak, viszont a G4-ben picit nagyobb akkumulátort tettek,nagyobb a kijelzője,és nagyobb a felbontása, de minden másban viszont gyengébb egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!