Szerintetek az Iphone5s vagy az LG g3 mini jobb? igazabol mindketto majdnem ugyanannyit tud. Viszont ha LG-t veszek felek hogy osszetorom mert vekony.
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 12:53
1/6 anonim válasza:
Az LG nem törne attól össze, hogy vékony, ha nem úgy használod, mint egy állat. Egyébként az iPhone-nal jobban járnál. Tovább támogatott a szoftver, illetve 2 év után nem válik használhatatlanná, a lassulás miatt.
2/6 anonim válasza:
Őszintén? Az LG G3 Mini jobb telefon, de az iPhone-okat drágábban lehet eladni, ha már nem kell. Ha megöregszik a telefon, az LG-t jó ha 20-ért el tudod majd adni, a kib..zott iPhonokért meg még akkor is fizetne vagy 65 ezret a sok elvakult paraszt, szóval, sajnos inkább 5S.
3/6 anonim válasza:
Iphoneom van,meg vagyok elégedve vele.Tudom sosem lehet mejd úgy testre szabni mint az androidot de nekem jobban bejön a platform a formavilág.A készülék mindenkinek a kezében jól áll:egy elegáns ügyvéd kezében,egy heavy metal kedvelő kezében,egy hipster kezében,egy kocka kezében,egy családos anya kezében,szóval mindenhogyan.Sokkal egyszerűbb az androidnál és mégis okosabb tud lenni.ha választani kellene akkor iphone.
4/6 anonim válasza:
iphone5s kb sokkal jobb telefon mint a g3 mini
lol
nem is értem a kérdést, suzuki vs mercedes
5/6 Norbi658441 válasza:
Hamarább az Iphone törik össze mint az LG.
6/6 anonim válasza:
a két telefon még csak nem is egy kategória. az lg egy sima középkategóriás, az iphone meg felső. egyértelmű hogy iphone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!