3 közül melyik a legjobb választás? HTC One M9, iPhone 5S, iPhone6?
Ha csak menőzni akarsz, akkor iPhone 6, de ha komolyabban használni akarod a telót, akkor a HTC.
iPhone 5s-t mindenképp felejtsd el, régi, nem menő már, használni meg nem tudod annak, mint egy Androidosat.
iPhone 6
Kizo87
Attól, hogy nem mai az 5S, még igen csak fürge :)
Legalábbis én még mindig nem érzem, hogy cserére érett, majd talán jövőre.
3. valaszolo: tipikus sz@rrago vagyok, es lehuzom az iPhonet, mert nincs ra penzem, de en is azt vennek, ha megtehetnem. Annyira unalmassak mar ezek az emberek. Miert nem hasznalhato az 5S? Volt mar valaha egyaltalan a kezedben? Nemhinnem. Hasznaltad huzamossab ideig? Szinten nemhinnem. Tudod mi nem hasznalhato? A mikropeniszed az agyban!
(Bocsi az ekezetekert!)
Használhatatlan mikropénisz? Ne magadról vegyél példát! :D
Amúgy meg elsődleges telefonnak sose használnék olyat, aminek ennyire zárt rendszere van!
Egyértelmű hogy iphone 5S vagy 6 !! Szinte nem kérdés !!
A lumia egy fapados sz@r ... tapasztalat ;) 1 éve azt használok szóval ha veszel is valamit én ezt a sorrendet ajánlom neked :
1. iphone
2. lg
3. sony
és ha már nagyon nem futja másra
4. nokia
5. samsung
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!