Szerintetek melyik éri meg jobban? HTC Desire 816 vagy Samsung Galaxy S3?
Egyik sem éri meg.
Ennyiért Lumia 640/Moto G 2nd gen 4g/OnePlusOne
Hát ez elég necces! Lollipop egyikre sincs, a Samsungra csak Jelly Bean, HTC-re is max. KitKat van.
Viszont a HTC nem csak szoftveresen, hanem hardveresen is jobb, annak ellenére, hogy kicsivel olcsóbb: gyorsabb processzor, erősebb ram, nagyobb felbontású kamera elől-hátul, nagyobb akksi. Viszont NFC nincs rajta, ami már alap kéne hogy legyen minden okostelefonon, ráadásul a kamera képminősége botrányos, ránagyítva elég homályos.
Szóval én felsoroltam, de dönteni én sem tudnék, mérlegeld ezeket, és próbálj meg így dönteni!
Nincs jobb ebben a kategóriában, mint a HTC.
Vegyük az említett moto g-t és a 640-et
HTC:
- Lényegesen gyorsabb processzor
- Lényegesen több memória
- Jobb akkumulátor
- Sokkal komolyabb elő- illetve hátlapi kamera
- Vékonyabb (ilyen méretnél ez fontos)
- Sokkal jobb hangszórók.
- Van LTE (640-ben nincs)
- Nagyobb kijelző, jobb élmény
- Nem üres android, jobb a felhasználói felülete, mint a moto g-nek illetve 640-nek
- Hosszabb élettartam (1 éves de teljesítményben veri mind a 2 ellenfelét, és ez így is marad)
Lumia:
- Windows élmény (ha lehet így hívni a gyakorlatilag gyári androiddal vetekedő nulla rendszert, ami nem szép)
- Tovább lesz támogatva
Moto G:
- Lényegesen nagyobb belső tároló
- Tovább lesz támogatva
Tessék:
GSM boltban kapni csak 80k alatt.Annyit meg nem ér.80k-rt veszel egy OnePlusOne-t ami csúcskategória.
moto G-t vehetsz expansys-ról vagy emagról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!