Expansys vélemény?
Egy Motorola moto e 2015 telefont szeretnék venni, de nem találom egy boltban sem, honnan kéne rendelni?
Az expansys mennyire megbízható? a többiről találtam véleményeket, és egyből elment a kedvem rendelni, de erről nem találtam.
Világcég,megbízható,gyors szállítás,gyártói garancia.Náluk korrektebb webshop nincs.Nyugodtan rendelj tőlük.Én már rendeltem tőlük és 2 nap alatt Londonból elhozták a rendelt telefont.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Csak az vele a probléma, hogy nem pecsételik le a garanciajegyet, ezért külföldre kell küldözgetni a telefont, ha baj van:
Az expansys blogjában pl. ezt írják az LG készülékekről: "Amennyiben az Expansys adja a számlát a végfelhasználónak (külföldi számla) és nem ad hozzá garanciajegyet (ugyanazon hivatalos külföldi) abban az esetben nem fogjuk garanciában kezelni a készüléket, függetlenül attól hogy forgalmaztuk e vagy sem. Tehát külföldi számla+kitöltött külföldi garjegy mindenképpen szükséges, mégha a számla tartalmazza az IMEI számot, akkor is. Mivel az új ptk is úgy rendelkezik majd, hogy amennyiben bizonyítjuk hogy az adott készüléket nem mi forgalmaztuk, abban az esetben elutasítható a jótállásos javítás."
Ez az LG álláspontja, szóval eszerint ha pl. LG telefont veszel náluk, akkor hiába az IMEI szám, nem viheted hazai márkaszervizbe.
Végülis a visszaküldés sem tragédia (azt írják, hogy egyértelmű garanciális esetben ingyenes is lehet), hátránya leginkább az lehet, hogy gondolom jóval hosszabb idő, amíg visszakerül hozzád a telefon, mert ahogy írják is, több lépcsőn keresztül jut el a szervizbe, míg ha beviheted egy itteni márkaszervizbe, akkor legalább az ide-oda utaztatás ideje kevesebb.
Furcsa, hogy Nexust 5-öt, meg LG G2-t nem lehet kapni náluk. Kíváncsi lennék mennyiért adnák ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!