Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Cordon Electronics Kft. Most...

Cordon Electronics Kft. Most akkor megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Elvittem a Sony Xperia M2 telefonomat, LCD kijelzőcserére a Cordon-ba. Remélhetem a legjobbakat? Olvastam a cégről ezt azt és már elég bizonytalan vagyok, hogy jól tettem-e, hogy őket választottam. Kb mennyi idő alatt javítják?

#Xperia #Sony #szerviz #cordon electronics kft
2015. júl. 1. 14:08
 1/6 kérdező.. ***** válasza:
Nagyon megbízhatónak tűnnek.Nem lesz semmi gond.
2015. júl. 1. 14:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindent tökéletesen és gyorsan csináltak szintén Sony telefonon.
2015. júl. 1. 20:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Hány napot vett igénybe?
2015. júl. 2. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem négy munkanap volt.
2015. júl. 4. 13:19
 5/6 Brékes Gabi válasza:

Senkinek sem ajánlom!!!!!!

Elvittem hozzájuk 4 hónapos készülékem (telót)javításra, kicserélték mivel alaplap hibás volt. Kb 2 hét múlva elromlott a kicserélt készülék, visszavittem s kértem hogy javítsák meg. Erre azt mondták, hogy sajna nem tudják garanciában megjavítani mert valaki otthon vagy valahol belepiszkált a készülékbe és így bizony elvesztette a garanciát. Mondom nekik, hogy önöknél volt javítva illetve cserélve a készülék akkor ha ujjat adtak hogy lehetséges az idegenkezű javítás?

Válaszként kaptam ez nem az ő problémájuk.

Szóval nem ajánlom senkinek mert átvernek, becsapnak és még a szemedbe is hazudnak.

2017. dec. 14. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem egy Xperia 10 V-t javítottak meg igaz hogy 2X kellet beadjam.

De amióta megcsinálták az alaplap cserét működik. Valami Flash hibája volt vagy mi.

Söt 1X véletlen kiesett a zsebemből és oldalt kicsit megkarcolódott ezt is megcsinálták gariba. A lap cserével együtt. Még csak szólnom sem kellet külön.

Annyi hogy csere telefont nem tudtak adni.

De mivel nekem csak GPS-nek meg kamerának kell az eszköz és volt itthon egy régi Nokia 3.4 ami előző telom volt.

Így nem érdekelt.

Szerintem korrekt szerviz. Csak külön ki kellet nyomozzam.

Mert más csinálja a telefont, a tv-t, fülest....

febr. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!