Letöltöttem az iOS 8.4 et az iphone 5s-emre es ugye nem lehet semmi baja? Es tudnatok segiteni a zenek kezelseben? Tobbi lenn?
Figyelt kérdés
Az egyikbaratnom meg ram is ijesztett h nem kellett volna rafrissitenem, de ez nagyon nagy baj? Vagy mi baja kehet a telefonomnak? Esa zenekben hol tudom egyszerre megnezni az osszes zenemet, mint ahogy regen? Teljesen megvaltozott es csak a legtobbet jatszott zeneket adja ki, ahol van is valami. Nagyon ketsebe vagyok esve kerlek segitsetek.2015. júl. 1. 12:30
1/2 Zakathol válasza:
Az iOS8.4-es frissítése olyan kódmódosításokat tartalmaz amit a földönkívüliek építettek bele. A telefon onnantól kezdve olyan háttérsugárzást fog kibocsátani amivel irányítása alá tudják venni a gyíkemberek a telefon környezetében lévő embereket, ezáltal is uralmuk alá hajtva a földet.
Egyébként pedig szerinted mégis mi baja lenne a telefonodnak?! AZÉ' VAN A FRISSÍTÉS!
2/2 anonim válasza:
Ami jó volt azt mért kell elrontani. Minek kellett frissíteni. De hát te tudod. Előbb kellett volna gondolkodni. Ha majd rájössz hogyan működik akkor majd frissítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!