Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc one m9 erdemes venni?...

Zaliiii kérdése:

Htc one m9 erdemes venni? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
Szeretnek velemenyeket hallani a telefonrol,barmit.melehedesrol,zavaro-e?gyorsasaga,akkumlator,hangyszorok es a kolsorol is.koszonom elore is!

2015. jún. 30. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Melegedés: egy szoftverfrissítéssel orvosolták, már csak maximális teljesítmény módba állítva melegszik.

Gyorsaság: durván gyors, a HTC-knek van talán a leggyorsabb rendszerük.

Akkumulátor: kicsit visszalépés az elődhöz képest.

Hangszórók: legjobbak mobilos körökben

Külső: szubjektív (Szerintem szép, de a kiálló kamera nem tetszik)

2015. jún. 30. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát most ez a túlmelegedés be tett nekik sajna és hiába próbálták orvosolni így is elégé melegszik főleg a fém ház miatt...

De amúgy attól füg mit akarsz vele ha egész nap játszani akkor lehet nem a legjobb választás bár nem tudom a GPS vagy más közben menyire melegszik.

Külseje pedig szép mint mindig :)

Sajna nagyon be tett nekik ez a melegedés alig fogynak a HTC-k most lehet érdemes lenne várnod egy kicsit mert szerintem ki fognak adni nem sokára egy zászlós hajót ami nem melegszik ennyire.

2015. jún. 30. 14:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom.hat engem a melegedes nem vazarna annyira vegulis,mert eddig amennyi telefonom volt azok is melegedtek nagyon pl:galaxy note.esetleg valakinek szemelyes tapasztalat,iphone 5s es e kozott szeretnek valasztani.
2015. jún. 30. 16:49
 4/5 pocok16 válasza:
Szerintem a HTC jobban megerné, csak gondolj bele az emberek hány %-a dönt inkább az Apple termékek / Samsung között? Légy különleges, vegyél htc-t!:) Jogos se htc-m nem volt ( viszont legfeljebb négy hónap és egy BlackBerry z10-et lecserelek egy htc one m8-ra.:) Illetve az iphone 3gs, 4s elkeseritett, így én nem igazán fogok a közeljövőben egy ilyen tömeg telefont venni! :)
2015. júl. 5. 18:57
 5/5 anonim válasza:
Nekem m9-em van, és nagyon jó döntés volt. Ahogy az előző válaszadó is írta: egyedi. És nagyon gyors. A leggyorsabb. És legalább bírja egy ideig és nem zizül meg egy idő után, nem mint más gyártók telefonjai.
2015. júl. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!