Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen érintőképernyős mobilt...

Milyen érintőképernyős mobilt vegyek a közeljövőben?

Figyelt kérdés

Hamarosan vennék egy érintős mobilt, költenék rá rendesen, Google Nexus One vagy HTC HD2-n gondolkozok eddig, de bármilyen ötletnek örülnék.

Főbb szempontok:

- sok alkalmazás/játék legyen rá

- legyen valahogy feltörhető, tehát ne az legyen, hogy van rá sok játék, de nem lehet letölteni

- legyen benne offline gps, vagy valahogy lehessen rá rakni valamilyen "tört" szoftvert (pl. Garmin)

- jó fényképeket/videót csináljon (nem kell hogy tükörreflex-es legyen, de azért felismerhető legyen hogy ez egy ember vagy egy állat)

Ár/érték legyen jó, meg minden.

2010. márc. 2. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
71%

Szia!

Számodra, és szerintem sokak számára az Iphone a legmegfelelőbb telefon. A telefon feltörhető könnyen. Kitűnő az érintőképernyője és határtalanul bővíthető. A már feltört telefon hibáit kijavíthatjuk letöltött tartalmakkal(ha elromlik egy gomb, helyettesíthetjük, kikapcsolhatjuk egy rázással, számot válthatunk a hangerő gombokkal) Nagyon egyszerűen kezelhető és letölthető magyarítás. Rengeteg játékot lehet letölteni akár a villamoson, akár egy ingyenes wifi ponton. Megnézhetjük az időjárást, a tévéműsort, irányíthatjuk a számítógépünket, skype-on beszélgethetünk,az alvásunkat figyelhetjük meg és még sok remek alkalmazás tölthető le rá teljesen ingyen. Remélem segíteni tudtam: HD ani

2010. márc. 2. 22:13
 12/21 anonim válasza:
51%
Ne haragudjatok! Annyit elfelejtettem, hogy a legújabb Iphone-t az Iphone 3Gs-t pillanatnyilag nem lehet feltörni, a régebbi 3G-t vagy az első generációs iphone-t fel lehet.
2010. márc. 2. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Nyugodj meg a 3GS-t is fel lehet törni nekem is az van csak egy kis bibi van méghozzá ha feltöröd nem szabad kikapcsolni illetve lemeríteni mert akkor csak szgép segítségével tudod feltörni. ÜDV
2010. márc. 2. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:
74%
Csakis Nexus One vagy egyéb Androidos telefon! Veri az iPhone-okat az tuti!
2010. márc. 3. 10:49
 15/21 anonim válasza:
75%
Pillanatnyilag egy olyan telefon sincs a piacon ami verné az Iphone-t
2010. márc. 3. 13:17
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

érdekes hogy aki az iPhonet ajánja az le van szavazva

de leszarom mégegyszer mondom

iPhone, próbáld ki

2010. márc. 3. 15:43
 17/21 anonim válasza:
82%

Én is hamarosan vennék magamnak "superphone"-t..Először az iPhonera gondoltam én is, mert mosanában még a csapból is az folyik, de komolyan. A múltkor a fodrászomnál láttam, hogy neki is az van, ajánlotta is, de én már eldöntöttem, hogy Google Nexus One-t veszek, mert állítólag tényleg nagyon szuper, sokoldalú. Igaz, még nem jelent meg itthon, valamikor tavasz környékén várható!

Nézd meg youtube-on a reklámját, nagyon vonzó

2010. márc. 3. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:

Samsung i8910 HD.

Iphone meg max akkor jó ha soha életedben nem volt előtte oprendszeres telefonod és csak játszani akarsz vagy zenét hallgatni, nagy szar oprendszer béna kijelzővel. Nekem ipod touch van de csak zenére meg játékra, ha ez lenne a telefonom megőrülnék.

2010. márc. 4. 08:48
 19/21 A kérdező kommentje:

Akartam írni a kérdésbe, de elfelejtettem, hogy ajjfónt ne írjátok, mert azt ismerem, de hogy szépen mondjam "nem bejövős".

Amúgy csak rosszabbodott a helyzet, mert most már még több telefon közül akarok választani:

Google Nexus One

HTC HD2

Samsung i8910 HD

Droid Does (igazából erről még semmit sem tudok, de a reklámja ku..a nagy volt.

Amúgy a legtöbb ember nem gondol abba bele, hogy nem olyan nagyon rossz teló az ajjfón (bár annyit nem ér), de ezerszer jobb van az almásmobilnál.

2010. márc. 4. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem a sony ericsson xperia x10 is bejön
2010. ápr. 11. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!