Milyen érintőképernyős mobilt vegyek a közeljövőben?
Hamarosan vennék egy érintős mobilt, költenék rá rendesen, Google Nexus One vagy HTC HD2-n gondolkozok eddig, de bármilyen ötletnek örülnék.
Főbb szempontok:
- sok alkalmazás/játék legyen rá
- legyen valahogy feltörhető, tehát ne az legyen, hogy van rá sok játék, de nem lehet letölteni
- legyen benne offline gps, vagy valahogy lehessen rá rakni valamilyen "tört" szoftvert (pl. Garmin)
- jó fényképeket/videót csináljon (nem kell hogy tükörreflex-es legyen, de azért felismerhető legyen hogy ez egy ember vagy egy állat)
Ár/érték legyen jó, meg minden.
Szia!
Számodra, és szerintem sokak számára az Iphone a legmegfelelőbb telefon. A telefon feltörhető könnyen. Kitűnő az érintőképernyője és határtalanul bővíthető. A már feltört telefon hibáit kijavíthatjuk letöltött tartalmakkal(ha elromlik egy gomb, helyettesíthetjük, kikapcsolhatjuk egy rázással, számot válthatunk a hangerő gombokkal) Nagyon egyszerűen kezelhető és letölthető magyarítás. Rengeteg játékot lehet letölteni akár a villamoson, akár egy ingyenes wifi ponton. Megnézhetjük az időjárást, a tévéműsort, irányíthatjuk a számítógépünket, skype-on beszélgethetünk,az alvásunkat figyelhetjük meg és még sok remek alkalmazás tölthető le rá teljesen ingyen. Remélem segíteni tudtam: HD ani
érdekes hogy aki az iPhonet ajánja az le van szavazva
de leszarom mégegyszer mondom
iPhone, próbáld ki
Én is hamarosan vennék magamnak "superphone"-t..Először az iPhonera gondoltam én is, mert mosanában még a csapból is az folyik, de komolyan. A múltkor a fodrászomnál láttam, hogy neki is az van, ajánlotta is, de én már eldöntöttem, hogy Google Nexus One-t veszek, mert állítólag tényleg nagyon szuper, sokoldalú. Igaz, még nem jelent meg itthon, valamikor tavasz környékén várható!
Nézd meg youtube-on a reklámját, nagyon vonzó
Samsung i8910 HD.
Iphone meg max akkor jó ha soha életedben nem volt előtte oprendszeres telefonod és csak játszani akarsz vagy zenét hallgatni, nagy szar oprendszer béna kijelzővel. Nekem ipod touch van de csak zenére meg játékra, ha ez lenne a telefonom megőrülnék.
Akartam írni a kérdésbe, de elfelejtettem, hogy ajjfónt ne írjátok, mert azt ismerem, de hogy szépen mondjam "nem bejövős".
Amúgy csak rosszabbodott a helyzet, mert most már még több telefon közül akarok választani:
Google Nexus One
HTC HD2
Samsung i8910 HD
Droid Does (igazából erről még semmit sem tudok, de a reklámja ku..a nagy volt.
Amúgy a legtöbb ember nem gondol abba bele, hogy nem olyan nagyon rossz teló az ajjfón (bár annyit nem ér), de ezerszer jobb van az almásmobilnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!