Miért adja ezt be a telefonom?
Naponta kb. 2-3szor szokott egy ilyet beadni. Nem csinálok semmit, ott vagyok a menüben mondjuk és csak úgy feldobja ezt. De nem csak ilyneket, hanem sokszor a Google Play-nél egy appot, hogy töltsem le. Mi a megoldás erre?
A válaszokat nagyon köszönöm:)
Idióta reklám........
Bár most kezd nekem gyanús lenni, hogy ez valami vírus. Mivel te vagy ma a második, aki ezt kérdezi, és ez nekem gyanús.
Szerintem ez valami vírus...
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Ez tök ugyanaz, csak a telefon más....
Ennek vírus szaga van.
Nem tudom... Lehet egyszerű felugró reklám....
Csak zárd be, hátha nem okoz nagyobb gondot. De semmiképp ne nyisd meg ha Link van benne. Ez fontos. (valszínűleg ha van link, akkor az vírus lehet)
Valami hülye vírusfélét beszedtél, de ez mégsem az. Mondjuk mindig, nem kell Androidra vírusírtó, mint láthatod, nem is talált semmit. Igazából nem tudom mi ez, sosem volt még ilyennel dolgom. Egy biztos, egy weboldalon, kérdéses magyarsággal megjelent bármilyen üzenetnek soha ne higgy!
Az összes általad használt alkalmazás a Play Áruházból származik?
hát... nem:D
de rajta volt az előző telefonom is, és ott nem volt semmi baja...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!