Samsung Galaxy A3 vagy LG G4c?
Figyelt kérdés
Melyik ajánlanátok és miért?2015. jún. 29. 21:19
1/10 A kérdező kommentje:
*Melyiket
2015. jún. 29. 21:20
2/10 anonim válasza:
Mivel nem sokkal drágább, így inkább a G4c. Hardveresen majdnem megegyezik az A3-mal, de szoftveresen jobb.
Bár tény ami tény, szerintem mindkettőt túlárazták.
3/10 anonim válasza:
hát az a3 semmiképp... gyenge szoftver,gyenge hardver.. hiába ott a 64 bites proci, mikor a rendszer egy nagy kalap szar meg van benne 1/1,5? giga ram, ami ehhez a retek samsungos rendszerhez KEVÉÉÉÉÉS :D
4/10 anonim válasza:
de am ez igaz hogy túl van árazva.. ennyi pénzért kapsz erősebb telefont is, jobb rendszerrel
6/10 adamperlaki válasza:
Mind2 túl árazott, szóval egyiket se.
7/10 kérdező.. válasza:
Egyiket sem.Inkább várd meg a G4s-t ami már jó lesz.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. júl. 2. 18:26
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy egyik sem a legjobb de sajnos csak a két telefon közül tudok választani
2015. júl. 2. 18:29
10/10 RE-MENT válasza:
Samsung Galaxy A3!!! Nekem az van és IMÁDOM! A belső tárhelye is nagy így sose akad pedig nagy részt használok belőle! Azt ajánlom TELJES MÉRTÉKBEN!!!!!!!!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!